liwan napisał(a):darek 1- Chyba tobie ta słoma...
a to ja napisał(a):liwan napisał(a):darek 1- Chyba tobie ta słoma...
Jakoś ... dziwnie się z Tobą zgadzam, liwanie ... .
Swego czasu myślałam, że darek1 to ... igraszka naszego forumowego "wielonickowca" . Taki swoisty rodzaj kpiny z niektórych z nas ... . Hm ... .
Chyba to za chwilę usunę .
Nie lubię rzucać cienia na ludzi ... .
Sorry.
darek1 napisał(a):Jesteście bardzo niezorientowani, popatrzcie co robi prot który występuje pod kilkoma pseudo. platon, livan itp. Ruszcie du--e na forum i porównajcie posty, dokonajcie analizy postów, a nie ferujcie od razu wyrokow wyroków. Jedną z ofiar Prota jest "A to Ja". Powiedziałem to celowo zgryzliwie żeby to do dotarło do nie zorientowanych. Jednoczesnie przepraszam wszystkich innych uczestników forum. Nie komentuję głupoty Prota , Platona i innych psedo pod którymi on się ukrywa. Poczytajcie co o nim sądzi mój kolega Krakuscity, to spojrzenie na mnie wam się zmieni. Bez komentarza dalszego
Anna S napisał(a):Wybaczcie, że wtrącę się do tej dyskusji, ale mam dziwne wrażenie, że coraz częściej dajemy sie wciągac w niepotrzebne utarczki . Może powinnismy ignorować próby prowokacji bo powoli forum straci swoja główna ideę czyli rozmowę oraz wymianę opinii i doświadczeń o taka pięknym kraju. Nie wiem jak wy ale dla mnie zaglądanie na Cro to odnawiaie cudownych wspomnień z minionych wakcji i jednoczesnie skracanie czasu oczekiwania na następne.
mam nadzieję, że nikomu sie nie naraziłam Pozdarwiam
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...