Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie ten piasek ???

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 13.06.2004 07:31

Meje beaby miało 2,5 roku jak odwiedziło Hrvatską....boczne plaże Żuljany nie należały do piaszczystych, zbudowałem jej z kamieni zatoczkę, wybrałem w okolicy jeże (w końcu to jakieś zajęcie, bo nie lubię leżeć bezczynnie na słońcu) i miałem 99% pewności że jest bezpieczna.
Do tego było jeszcze kółko i pontonik jak ruszaliśmy na głębsze wody :D :D .
Co do piasku....
A ja robię tak....w lipcu pakuję beaby i z babcią wysyłam nad nasz Bałtyk..jak już się nabawi w piachu to w sierpniu do Chorwacji...w kamienie i skały :D :D :D

Brak piasku na plaży to nie problem dla dzieci...to problem rodziców :D :D :D . Dzieciaczki mają tyle pomysłów że napewno nie będą się nudzić :D :D

Pzdr

....i bez obawy
conewka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) conewka » 13.06.2004 20:03

Popieram Bruno to wyłącznie problem rodziców...
Rok temu pojechaliśmy do Włoch, plaże piaszczyste dziecko się bawi (3,5 roku) kopie doły, buduje zamki; jesteśmy na campingowym basenie dziecko w brodziku bawi się dwoma jednorazowymi kubeczkami i torebką foliową (chociaż ma do dyspozycji pełen zestaw zabawek do wody i piasku), z Włoch przejeżdżamy do Chorwacji, lądujemy na plaży kamienistej, i co robi dziecko? Bawi się kamykami, usypuje, zbiera podobne do siebie, targa w wiaderku... :D
Dziecko potrafi się bawić wszystkim co ma pod ręką.
Także głowa do góry i uczmy się od dzieci :P
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 13.06.2004 20:27

Wyspa Krk miejscowośc Baśka -bardzo fajna plaża z łagodnym piszczcystym dnem :D :D :D
Cartman
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cartman » 13.06.2004 21:00

Fender napisał(a):Wyspa Krk miejscowośc Baśka -bardzo fajna plaża z łagodnym piszczcystym dnem :D :D :D

Już się prawie zdecydowaliśmy: KRK lub RAB. Makarska jednak sobie odpuszczamy w tym roku, bo za daleko na Pd. , a my chcemy mieć blisko do Włoch (po CR się tam udajemy na ok. tydzień) i to co najlepsze, czyli Zadar, Makarska, Dubrownik zostawimy sobie na przyszłe wakacje. (a i dziecko będzie o rok starsze)
Cholera, to jakaś choroba... jeszcze tam nie byłem, a już chcę jechać po raz drugi... :lool:

Piotr :papa:
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 19.02.2005 18:31

Też polecam wyspe Rab, rejon - Kampor. Zielono i piaszczyście.Przesympatyczna zatoczka z pięknym zachodem słońca.
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 23.02.2005 17:11

Tez popieram..Dla dzieci to bajka..Woda czysta i płytka,piasek,,,,Szkoda,ze sie miniemy :cry:
Anna S
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anna S » 23.02.2005 22:23

Popieram Rab. Znajomi byli tam, właśnie ze względu na piaszczysta plażę dla swego 3 letniego (wówczas) dziecka i byli zadowoleni.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.02.2005 16:48

Ja także popieram Rab Pani Aniu. Świetny piasek. A propo tego piasku to chętnie poznam Kolezankę Anię , rażniej spacerować po plaży :wink:
Anna S
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anna S » 24.02.2005 20:21

Panie Darku1. Jesli to chodzi o tę Anię to ja niestety będe w tym roku spacerować po kamieniach w ... Briscie :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.02.2005 20:43

Wielka szkoda Koleżanko Anno S. Nie mniej jednak zapraszam w okolice Dubrownika, tam też można spacerować i opalać się na skale. Razem to i odważniej i cieplej. W końcu na urlopie ma się dużo czasu. :D
Anna S
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anna S » 24.02.2005 21:26

Dziękuję za zaproszenie, w końcu z Brista do Dubrownika jest tylko 100km. Mam nadzieję, że w lipcu będzie ciepło i raczej potrzebna nam będzie ochłoda :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.02.2005 17:03

Rzeczywiście będzie ciepło, nie mniej jednak będę miał lodówkę turystyczną to i dla koleżanki Anny tez się coś zimnego znajdzie. Pozdrawiam serdecznie i oczywiście bardzo gorąco. Sadzę że koleżanka zdradzi tajemnicę jaki charakter wczasów bedzie promować w Chorwacji. Ja zamierzam ostro pływać, zwiedzać i poznawać interesujace mnie osoby. :idea:
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 25.02.2005 19:25

darek1 napisał(a):Rzeczywiście będzie ciepło, nie mniej jednak będę miał lodówkę turystyczną to i dla koleżanki Anny tez się coś zimnego znajdzie. Pozdrawiam serdecznie i oczywiście bardzo gorąco. Sadzę że koleżanka zdradzi tajemnicę jaki charakter wczasów bedzie promować w Chorwacji. Ja zamierzam ostro pływać, zwiedzać i poznawać interesujace mnie osoby. :idea:

poznawać interesujące mnie osoby :hearts: :hearts: :hearts:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.02.2005 20:56

Prot - prostota twojego umysłu zapewne zainteresowała by lekarzy, Nie odzywaj się na forum zbytecznie bo słoma wystaje ci mocno z butów. Życzę ci zdrowia prymitywie bo na rozum to i psychiatra ci nie pomoże :idea:
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 25.02.2005 21:09

[quote="darek1"]Prot - prostota twojego umysłu zapewne zainteresowała by lekarzy, Nie odzywaj się na forum zbytecznie bo słoma wystaje ci mocno z butów. Życzę ci zdrowia prymitywie bo na rozum to i psychiatra ci nie pomoże :idea:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone