W Trsteno bardzo nam się podobało - spokojnie i klimatycznie. Niestety, nie zeszliśmy na dół, więc mamy do poprawki.
Piękne zdjęcia
Nemhain napisał(a):Pięknie, cudnie! Chcę żeby już był 30 lipca, a tyle jeszcze trzeba czekać W tym roku wyspa Pag u nas, ale za rok może Mlini i okolice....
słoma79 napisał(a):No to chyba mnie namówiłaś na to Trsteno aż się boję tu zaglądać...najpierw Kotor, teraz to Dobrze, że jeszcze trochę czasu na planowanie zostało
maslinka napisał(a):W Trsteno bardzo nam się podobało - spokojnie i klimatycznie. Niestety, nie zeszliśmy na dół, więc mamy do poprawki.Piękne zdjęcia
gusia-s napisał(a):Jakaż byłam wściekła kiedy 3 lata temu, byliśmy zmuszeni odpuścić Trsteno z powodu masakrycznej ulewy. Wiedziałam, że to wielka strata do odrobienia kiedyś Cudne miejsce.
khalessi napisał(a):ohh dawno tu nie zaglądałam i ... wcale nie żałuję
wczoraj wróciłam po tygodniu w Irlandii Północnej a syn po 2 tyg w Polsce ... wnioski mieliśmy podobne - w końcu w domu, w końcu słońce i pięna pogoda ... dopadłam się do komputera i pierwsze moje kroki pokierowałam ku Twojej relacji... o matko matko jedyna jeszcze tylko 2 miesiące i będziemy w Mlini
Przepiekne zdjęcia... naładowałaś moje akumulatory które jakoś takoś tracą zapasy ciepła słonecznego
Katerina napisał(a):Trsteno.. Postarałam się odwiedzić rano i o zachodzie słońca..mam na tapecie w telefonie
Twoje zdjęcia piękne - soczyste, ja byłam we wrześniu.. sama w całym ogrodzie
JA też już nie mogę doczekać się wyjazdu. W tym roku wybraliśmy Makarską, ale jeszcze kombinujemy nad dodatkowym miejscem.
Igłą pinii napisał(a):Vjetar napisał(a):Tak sobie czytam i oglądam tę (i inne) relacje i taka mnie refleksja naszła - nic nie widziałem.
(a byłem chyba 6 razy)
Pzdr
Dochodzę do tego samego wniosku, pomimo 8 pobytów Dlatego tym bardziej się cieszę, a Chorwacja nieustannie mnie ciekawi i fascynuje!
khalessi napisał(a):o ja jakoś nie przepadam za Makarską ... owszem na dzień , dwa max ... za głośno tam dla mnie za dużo ludzi ... i jakoś zawsze twierdzę ze Makarska jest trochę jak nasze polskie Mielno
khalessi napisał(a):o ja jakoś nie przepadam za Makarską ... owszem na dzień , dwa max ... za głośno tam dla mnie za dużo ludzi ... i jakoś zawsze twierdzę ze Makarska jest trochę jak nasze polskie Mielno
Nemhain napisał(a):Mam tak samo. W ubiegłym roku byliśmy w Marusici i pojechaliśmy na chwilę do Makarskiej - masa ludzi, głośno, w południe na Marszałkowskiej jest spokojniej
Kasia i Krzyś napisał(a):Makarska nie jest taka zła
jest tam parę fajnych miejsc, wystarczy przejść się na płw. Sv. Petar czy w kierunku plaży Nugal i jest cicho i spokojnie
Powrót do Nasze relacje z podróży