Śliczny Dubrownik
Może uda się w tym roku zobaczyć? Jak to mówią do czterech razy sztuka
słoma79 napisał(a):Widziałem tu już kilka ładnych Dubrowników...w tym mój własny...jednak każdy jest inny, inne zaułki, inne oko fotografa...piękny...Wasz...
lotnikwsk napisał(a):Pięknie Ja Dubrownik widziałem tylko z góry SRD
gusia-s napisał(a):Ach ... jak zawsze piękny Znajome kąty. Mogłabym tam łazić codziennie
Następna wizyta będzie połączono z Lokrum, bo tam jeszcze nie byłam Powrót taxi boat super rozwiązanie!
beatabm napisał(a):Śliczny Dubrownik
Może uda się w tym roku zobaczyć? Jak to mówią do czterech razy sztuka
Vjetar napisał(a):Ale bym zjadł taki obiadek...mniam.
Katerina napisał(a):Mam nadzieję, że będą zdjęcia z taxi boat? Piękny Twój Dubrovnik, a Twoje oko do wypatrywania papug i innych okoliczności( z oczyszczaniem darów morza )- bezcenne
Nemhain napisał(a):Cudne zdjęcia! odliczam dni do wyjazdu i jeszcze tyle czekania dobrze, że są tak wspaniałe relacje
piekara114 napisał(a):Podziwiam, że dzieciaki cały dzień po mieście się kręciły skoro na wyciągnięcie reki była plaża....
sebula napisał(a):Uwielbiam tą relacje, a szczególnie zdjęcia
słoma79 napisał(a):Kupari z perspektywy morza robi chyba jeszcze bardziej ponure wrażenie niż z lądu...
CROnikiCROpka napisał(a):Niesamowity Dubrownik. Cudownie go pokazałaś
Katerina napisał(a):Villa z niebieską kopułą była obiektem mojego zainteresowania i rozważań także z lądu..
Takie obrazki zdjęłam podczas spaceru , dość forsownego zważywszy na upał, oddalając się trochę od Dubrovnika.
Ja też podziwiam Maluchy, zwłaszcza uradowaną Córcię:)))
elka21 napisał(a):Dubrownik piękny, córeczka przeurocza