Cześć, podajcie proszę jakieś strony www, na których najlepiej szukać kwater w Chorwacji. Zaliczyłam już apartmanija, apartamentychorwacja.
Będę wdzięczna za pomoc
paxlinka napisał(a):Cześć, podajcie proszę jakieś strony www, na których najlepiej szukać kwater w Chorwacji. Zaliczyłam już apartmanija, apartamentychorwacja.
Mario29 napisał(a):Jest sporo takich stron z noclegami w Chorwacji, kiedyś to można było i w ciemno jechać ale osobiście wolę mieć klepnięty pobyt wcześniej. Od 3 wyjazdów korzystam z Adria-Tour i z czystym sumieniem mogę polecić.
marekkowalak napisał(a):Mario29 napisał(a):Jest sporo takich stron z noclegami w Chorwacji, kiedyś to można było i w ciemno jechać ale osobiście wolę mieć klepnięty pobyt wcześniej. Od 3 wyjazdów korzystam z Adria-Tour i z czystym sumieniem mogę polecić.
Właśnie wszedłem na polecaną przez ciebie stronę (pierwszy raz - i zapewne ostatni!). Ceny na tej stronie to jakiś kosmos! Średnio 30-40% wyższe niż na przywoływanej tu już stronie zakwaterowaniewchorwacji czy bezpośrednio!!
W dodatku Adria Tour znalazła mi w Pakostane 5 ofert, a zakwaterowaniewchorwacji ok. 30.
marekkowalak napisał(a): zakwaterowaniewchorwacji
anulka78 napisał(a):
na tym zakwaterowaniewchorwacji to można się nieźle naciąć - kilka lat temu trafiliśmy na tak śmierdzącą kwaterę że nie dało się tam mieszkać - pleśń, grzyb, wilgoć - a na zdjęciach było niby ok
a ceny na tego typu stronach sa raczej podobne
nie sądzę żeby zakwaterowaniewchorwacji publikowało u siebie oferty bez narzutu bo to sie mija z celem
marekkowalak napisał(a):Jak na każdej tego typu stronie. Ja kiedyś w Paryżu naciąłem się na kwaterze z Booking, a to chyba najlepsza strona z noclegami na świecie. Naciąłem się 1 raz na kilkanaście razy, pozostałe 100% satysfakcji. No, może 90.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje