Spałem w Oekotelu pod Grazem. Przyczepą dobiłem do ściany.
Dojazd w okolice Zadaru zajął mi około 8-9h
Był ból ze slipowaniem się w sobotni wieczór i przedarcie się przez mieścinę na kwaterę.
Venom555 napisał(a):Witam
Czy mógłby ktos polecic nocleg w cro obok Zagrzebia lub oklicy autostrady ale taki przy którym mógłbym zostawić-zaparkowac auto z przyczepą ?
Pisałem do tego Zagi juz 3 @ - nie odpowiada. Może ktos z własnego doświadczenia wie?
Poz
darekvv napisał(a):My w 2011 pocz sierpnia w cztery osoby dorosłe, wyjazd z trójmiasta nocowaliśmy 2 noce w Wiedniu (obrzeża miasta -zachód) w Hotel Lenas West za 25 euro/os,ze sniadaniem (szwedzki stół), parking na miejscu bezpłatyny pod hotelem, , w drodze powrotnej z Chorwcji środkowej przejazd przez Wegry w Budapeszcie (Hotel Palota ) ceny umiarkowane 15 Euro/noc z parkingiem,
W Chorwacji nawet w sezonie z miejscami noclegowymi nie ma raczej problemu (okolice Jezior Pliwickich- RAKOVICA za 10Euro/noc, byliśmy dwie noce) nastepnie za Dubrovnikiem- MLINI-12.5 Euro /noc z klimą- 4 noce (zjechaliśmy do 180Euro za całość)(nad Adriatyk 60metrów), nastepnie cztery noce w Marina przed Trogirem - apartman 60 metrw od morza - 12 euro /noc/osoba ale już bez klimy, a przy nocach w temperaturze ok 30 stopni to ???? musi być klima.
Miejsca i ceny dobieraliśmy ekonomicznie,ale również blisko morza i bezpłatny parking przed noclegiem.
Ceny w kempingach droższe niż w prywatnych pokojach, 5Euro od osoby + namiot własny 20E, + prąd, buda jeszcze drożej, nie kalkuluje się, chyba że ktoś lubi namiot ale namiot rozbity na skałkach to....nic przyjemnego.Noclegi w Wiedniu i Budapeszcie z rezerwacją (ceny)
heca7 napisał(a): My rezerwowaliśmy zawsze miejsca przez Booking.com. Raczej nie korespondowaliśmy Uzbrojeni w potwierdzenie wpłaty zaliczki stawialiśmy się w recepcji i już
alessandro1977 napisał(a):w CRO na autostradzie, jadąc w tamta stronę jest nowy, drewniany Hotel na parkingu...wie ktoś może jak się nazywa bo zapomniałem i nie mogę go znaleźć...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi