Raul73 napisał(a):WojteC5
Czy w tym Tourist Info załatwili wam kwaterę od razu, na miejscu? My będziemy w Sarajevie pewnie pod wieczór, ewentualnie późnym popołudniem (zależy od korków) - i taka opcja pasowałaby mi najbardziej.
Nie, nie załatwili nam od razu kwatery, otrzymaliśmy kilka propozycji lokalizacji. Po przestudiowaniu ulotek poprosiłem żeby zadzwonili właśnie tam i zapytali czy jest wolne miejsce, po informacji że jest, pojechaliśmy, zobaczyliśmy, spodobało się nam więc zostaliśmy, na nocleg. "Tourist Info" okazało się bardzo obiektywne i nie namawiali nas na konkretne miejsce, w odróżnieniu od biura podróży, które proponowało nam super domek, który okazał się być totalną ruiną.
Nie wiem tylko ja długo jest to "Tourist Info" otwarte, ale w zasadzie jak wejdziesz na mapy google masz też kilka moteli do wyboru. Ceny w okolicach 40 - 50 Euro w centrum to raczej norma, ale wierz mi żałował nie będziesz!!!
Na Bascarsiji zjedź koniecznie czevapy w picie z cebulą i kiselo mleko w prawdziwym czevap barze. A prawdziwy czevap bar poznasz po tym, że nie sprzedają tam piva!!!
Smacznego i powodzenia