Riddick82 napisał(a):W tym roku pierwszy raz wybieram się do CRO 2+1. Jadę z W-wy do Breli około 20 sierpnia trasą przez Cieszyn, Zilinę, Bratysławę, Letenye. Planuję dwa noclegi - jeden gdzieś koło Bratysławy, a drugi w Chorwacji. Polecicie coś w tych rejonach w miarę przystępnej cenie?
ale plitwickie nie uciekna hehehe my niestety mielismy bunt na okladzie czytaj zmeczone sloncem polowaniami na jezowce dzieci i niestety wodospady zostawilismy na przyszly rok wiem jedno dla malych dzieci to zadna atrakcja szkoda naszych nerwow i dzieci a wakacje to przeciez czas wypoczynku dla wszystkich i ma byc przyjemnie.my jechalismy ze szczecina 18 godzin do sevid 12km.od trogir bez noclegu tak nam bylo spieszno mozna zanocowac w ptuj na slowenii tanio ze sniadaniem i wychodzi jakies 1/2 trasy dla mnie dwa noclegi to szkoda czasu cztery dni w podrozy?na 10spedzonych w chorwacji to naprawde duzoRiddick82 napisał(a):Rozważymy Plitwice w powrotnej drodze. Trudno nie skorzystać z takiej okazji, która szybko może się nie powtórzyć
sopot7 napisał(a):ale plitwickie nie uciekna hehehe my niestety mielismy bunt na okladzie czytaj zmeczone sloncem polowaniami na jezowce dzieci i niestety wodospady zostawilismy na przyszly rok wiem jedno dla malych dzieci to zadna atrakcja szkoda naszych nerwow i dzieci a wakacje to przeciez czas wypoczynku dla wszystkich i ma byc przyjemnie.my jechalismy ze szczecina 18 godzin do sevid 12km.od trogir bez noclegu tak nam bylo spieszno mozna zanocowac w ptuj na slowenii tanio ze sniadaniem i wychodzi jakies 1/2 trasy dla mnie dwa noclegi to szkoda czasu cztery dni w podrozy?na 10spedzonych w chorwacji to naprawde duzoRiddick82 napisał(a):Rozważymy Plitwice w powrotnej drodze. Trudno nie skorzystać z takiej okazji, która szybko może się nie powtórzyć
malwiny napisał(a):witam, czy ktoś z szanownych cro-maniaków może polecić sprawdzony nocleg w okolicy Miculov-a?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi