jonka83 napisał(a):Czy jakieś niedrogi nocleg w okolicy Karlovac w Chorwacji ktoś zna?
Poszukaj tu są oferty w okolicach 10 ojro od osoby, więc cena jak najbardziej przystępna.
plavac napisał(a):Paweł i Kasia napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Motel Podlehnik - tylko czy to najtańsze miejsce, nie wiem.
dzięki Janusz
:/ Double room (Breakfast included) 43,00 EUR to jak 4 noce na kempie za parę namiot i samochód, cholera jasna, może by na dwóch kierowców spróbować
Ktoś pisał,że w 2007 w motelu był remont i był nieczynny. Czy to znaczy, że ta strona jest aktualna i już po remoncie ? Na dole jest wpisany rok 2003.
Ale taniej to już w tranzycie raczej nie znajdziecie.
Pawko_TDI napisał(a):.....Plan mam taki zeby z lodzi smignac do wiednia (600km), pozwiedzac kilka godzin i za jak najmniejsza kaske sie przekimac (warunki studenckie, ale bez przesady )....
Piotrek_B napisał(a):Pawko_TDI napisał(a):.....Plan mam taki zeby z lodzi smignac do wiednia (600km), pozwiedzac kilka godzin i za jak najmniejsza kaske sie przekimac (warunki studenckie, ale bez przesady )....
Wątpię, żeby po 600 km (w tym większość po naszych cudownych drogach) chciało Ci się jeszcze zwiedzać ale.......voila
www.hostelvienna.com
To jest link z "tanimi" noclegami choć nie wiem co dla Ciebie jest "tanie" bo to pojecie względne.
Pozdrav
Pawko_TDI napisał(a):...
Dzieki za stronke ale po sprecyzowaniu wymagan, czyli 26.04 na jedna noc 2 osoby znalazlo mi 5 opcji, z czego najtansza to 120 pln/osobe, wiec raczej podziekujue....
Jakies inne propozycje?....
Pawko_TDI napisał(a):...Sa jakies problemy ze spaniem na parkingach w Austrii?? tzn czy na przyklad nie sa zakazane takie praktyki?
Pawko_TDI napisał(a):and the winner is............................................................................................... PARKING
Dzieki
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi