Licz paliwo po min. 1,6-1,8 juro /litr
Na okrągło, przy 10 l/100, 3kkm daje ca. 300l=~2-2.4kpln z autobanami.
caliberka napisał(a): czy u tej Pani Tereski da rade tak z marszu przenocować czy lepiej zadzwonić ,bo nie wiem o której dokładnie tam zajedziemy
Janusz Bajcer napisał(a):caliberka napisał(a): czy u tej Pani Tereski da rade tak z marszu przenocować czy lepiej zadzwonić ,bo nie wiem o której dokładnie tam zajedziemy
Do Pani Tereski należy najpierw zadzwonić, nie przyjmje nikogo z marszu bo to nie hotel.
Jak ostatnio u niej nocowałem, prosiła przekazać na forum, aby rezerwując nocleg, nie przyjeżdżać w środku nocy
BOLETUS napisał(a):. Tam na zjeździe 121 zjeżdźam do miejscowości Koerszagi (na zjeździe kierunek Balatonfoldvar) tam u sympatycznej Pani Teresy Bodo (namiary na nią znajdziesz w tym wątku parę postów wyżej) śpimy i rano tą samą autostradą A7 wyruszamy w kierunku Chorwacji. .
mireks napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Witaj BOLETUSIKU.
Nocleg u Pani Teresy 7 i 21 lipca, jeszcze nie rezerwowałem, ale trzeba będzie ... żeby mi ktoś pokoju nie zajął
Pozdrav
A ile pani Teresa ma pokoi dla gości,jedziemy większą paczką.
mireks napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Witaj BOLETUSIKU.
Nocleg u Pani Teresy 7 i 21 lipca, jeszcze nie rezerwowałem, ale trzeba będzie ... żeby mi ktoś pokoju nie zajął
Pozdrav
Janusz Bajcer napisał(a):mireks napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Witaj BOLETUSIKU.
Pozdrav
Ma kilka pokoi, ale ile nie wiem, nie liczyłem.
Najlepiej zadzwonić do źródła
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi