Ciekawy swiata napisał(a):Może ma ktoś namiary na jakiś fajny Gasthof między Wiedniem a Grazem.
Śledziłem na forum i nic poza Oekotelem i bodajże 2-óch Gasthoffów nikt nie poleca a myślę ,że jest sporo fajnych noclegów za przystępne pieniądze gdzieś w na tej trasie więc może ktoś ciekawego coś tu dorzuci i podzieli się własnym doświadczeniem.
Myślę ,że dużo ludzi śledzi ten temat i będzie to przydatne wiekszej liczbie osób.
Z góry dziękuję.
Hej. Pierwszy raz ?. Weżcie jakieś nakolanniki, bo jak nic HR powali was na kolana
DAVIDM napisał(a):Witam wszystkich,
jestem nowym użytkownikiem na tym forum, który chce się wybrać w dwie rodziny do Chorwacji a dokładnie do Podgory. Nie wiem czy fajna miejscowość czy nie, ale to już niema znaczenia bo zaliczki już poszły
. Ponieważ jest to temat odnoszący się do (dojazdu samochodem) więc mam takie pytanko. Czy trasa z Torunia ->Zilina->Budapeszt( gdzie chcemy wykonać nocleg)-> Podgora to dobry pomysł czy trzeba go zmienić z jakiegoś powodu o którym wy wiecie a ja nie mam pojęcia.
Acha termin w jakim się wybieramy to początek sierpnia.
AdamSz napisał(a):Hej. Oczywiście że można i tak wielu robi, zwłaszcza z południa PL. Ale Ty się Józek nie musisz bujać przez PL, a oni mają pewnie ze 450 km dalej / Ale czemu nie, choć na pierwszy raz to bym się nie katował na starcie przygody z HR Hej
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi