Sławek59 napisał(a):Podajcie jakiś sprawdzony nocleg na Węgrzech jak najbliżej granicy z Chorwacją np.Letenye. Chciałbym tam wyprostować nogi przed jazdą w rejon Makarskiej. Cena też żeby nie powalała. Jadę z żoną i 13 letnim synem.
Proszę o...
Sławek59 napisał(a):Piotrek_B dzięki za informację. Mam jeszcze jedno pytanie: czy jest jakiś problem opuścić miejsce noclegu wcześnie rano (np. o godz. 5.00 lub 6.00).
Czy trzeba to już wieczorem ustalić? Chyba tak, bo komuś trzeba oddać klucze z pokoju?
Piotrek_B napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a): Proszę o...
Prosze bardzo...........
Sławek59 napisał(a):Bardzo pięknie dziękuję
Czy o to chodziło Sławomirowi W. i Januszowi B.
Jak o coś chcę zapytać to mam pięknie prosić???
Nie bardzo rozumiem wasze posty....
Sławek59 napisał(a):ok` Myślałem, ze stosujemy tu formę bezpośrednią ale jak najbardziej dostosuję sie do Twojej propozycji. W sumie jestem tu "nowy".
Szczerze mówiąc tą formę podejrzałem z wcześniejszych postów i nikt nikomu nie zwracał uwagi ale chylę czoła przed tak doświadczonymi cromaniakami. Wprawdzie posłałem już w odpowiednie miejsce posta powitalnego ale na pewno nie wszyscy go czytali, więc korzystając z okazji (że w ogóle ktoś czyta co piszę) jeszcze raz serdecznie witam wszystkich cromaniaków!!!
Sławek59 napisał(a):Dzięki za piwko, przy takiej smętnej pogodzie wskazane na poprawę nastroju.
darek1 napisał(a):Sławek59 napisał(a):Dzięki za piwko, przy takiej smętnej pogodzie wskazane na poprawę nastroju.
Nadmierne spożywanie alkoholu powoduje choroby serca, krązenia i bezpłodność. Bardzo proszę nie reklamować napojów alkoholowych na forum. W przeciwnym przypadku wyłącze kolegę z forum.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi