https://www.booking.com/Share-iAPz0I
Polecam płaciłem 150 zł za dobę z 16-letnią córką, około 50 km od granicy z Chorwacją
Funky napisał(a):Dzięki za info. Mam nadzieję że nadal aktualne bo już kilka lat temu ktoś pisał na forum że pani Teresa planuje zamknięcie biznesu.
Witam, i jak przebiegła droga poworotna? gdzie spaliście?kubik4000 napisał(a):Jadę za parę dni do Orebić z Katowic przez CZ A i SLO i zastanawiam się gdzie w drodze powrotnej wziąść nocleg gdyż muszę opuścic potem apartament do 10 rano ???????
Myślałem o Ptuj co możecie doradzić może jakieś namiary będę wdzięczny ?????
Tofik_83 napisał(a):Szanowni,
W głowie zaczął mi kiełkować pomysł, aby na przełomie sierpnia i września 2025 pojechać do Gradac gdzie byliśmy w roku 2022 z rocznym wtedy Synem.
Biorąc pod uwagę fakt, że z Częstochowy jest około 1300 km, jechalibyśmy z dzieckiem oraz to, że byłbym jedynym kierowcą podroż musi być z noclegiem.ng
Zacząłem myśleć o Kesthely po zachodniej stronie Balatonu.
Czy ktoś był, nocował i może podzielić się wrażeniami jak i namiarem na nocleg nie za miliony monet?
Pozdrawiam
Tofik_83 napisał(a):Szanowni...
Z Keszthely do Zalaegerszeg tylko 43 km. Niedaleko jest Zalakarosz, też ładnie.romuald22 napisał(a):Tofik_83 napisał(a):Szanowni...
Z Częstochowy przez okolice Balatonu? Hmm...Musisz mieć jakieś swoje powody.
dasuch napisał(a):Z Keszthely do Zalaegerszeg tylko 43 km. Niedaleko jest Zalakarosz, też ładnie.
Tofik_83 napisał(a):Szanowni......
Tofik_83 napisał(a):Zacząłem myśleć o Kesthely po zachodniej stronie Balatonu.
dasuch napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Nogi pomoczyć można i przed Zagrzebiem.
Można też pomoczyć w wannie, brodziku, miednicy lub w kałuży. Po co ten sarkazm?
Również pozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi