te kiero napisał(a):
Pamiętajta ludy podczas pobytu w Zagrzebiu, można przy okazji poszukać pokemonów, reszta nie jest ciekawa.
ma_ko napisał(a):,,,,,,,,,,,,,,,,,
Znajomi odradzali nam podróż przez Czechy,
,,,,,,,,,,,,
599 napisał(a):ma_ko napisał(a):,,,,,,,,,,,,,,,,,
Znajomi odradzali nam podróż przez Czechy,
,,,,,,,,,,,,
ale co Im u pepików nie pasi ?,
remikrmk napisał(a):@figusek https://www.google.com/maps/place/Lovre ... ?entry=ttu
Polecam
Marlowe1994 napisał(a):te kiero napisał(a):
Pamiętajta ludy podczas pobytu w Zagrzebiu, można przy okazji poszukać pokemonów, reszta nie jest ciekawa.
Szukałes w Zagrzebiu pokemonów? Znalazłeś? Byłeś w Zagrzebiu, możesz coś ciekawego powiedzieć? Może o Emirze?
te kiero napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):te kiero napisał(a):
Szukałes w Zagrzebiu pokemonów? Znalazłeś? Byłeś w Zagrzebiu, możesz coś ciekawego powiedzieć? Może o Emirze?
Odpowiedziałem w zakresie jednego zapytania jegomościa, wskazałem wyrazy, których dotyczy odpowiedź, jegomość to wykpił, jegomość nie potrafi poszukać relacji z Zagrzebia conajmniej kilku userów forum; to jest dopiero kpina. Wyskoczył z "planetami". Jak będziesz tak ich szukał jak relacji to powodzenia.
Człowiek pochylił się nad jego zapytaniem, a jegomość to wykpił, i zdziwiony tera takim traktowaniem.
---
Nie, nie byłem w Zagrzebiu... tam jest "tylko jedna ulica", więc nie do mnie z tematami.
te kiero napisał(a):....
marekkowalak napisał(a):te kiero napisał(a):....
A było nie karmić trolla - teraz się uaktywni i znów będzie wypisywał te swoje prowokacje... Przecież każdy jego wpis to zwykły dziecięcy trolling.
Tu na forum nikt go już nie traktuje poważnie, wszyscy się już nauczyli go olewać. Przestańmy reagować na jego zaczepki, to sam stąd zniknie
rychu1619. napisał(a):Cześć.
Czy możecie polecić jakiś fajny nocleg przy trasie, nie za miliony ale w dobrym standardzie, najlepiej Słowenia albo końcówka Austrii. Wyjeżdżamy w niedzielę około 12 oo z dolnegośląska i chcemy o tej 22 oo już się zameldować w hotelu...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi