marecky81 napisał(a):Czy ktoś może polecić dobry hotel na nocleg w Budapeszcie? 2 pokoje 3+3 z parkingiem. Zdecydowaliśmy się na wyjazd rano z Rzeszowa, przyjazd do Budapesztu wczesnym popołudniem, trochę spaceru po mieście, kolacja w dobrej knajpie i na drugi dzień wcześnie rano na Pag.
marekkowalak napisał(a):marecky81 napisał(a):Czy ktoś może polecić dobry hotel na nocleg w Budapeszcie? 2 pokoje 3+3 z parkingiem. Zdecydowaliśmy się na wyjazd rano z Rzeszowa, przyjazd do Budapesztu wczesnym popołudniem, trochę spaceru po mieście, kolacja w dobrej knajpie i na drugi dzień wcześnie rano na Pag.
Mogę polecić Corvin Plaza Apartments & Suites. Co prawda nie najtańszy, ale jakość i standard na najwyższym poziomie. I strzeżony parking w garażu.
marecky81 napisał(a):
Dzięki. A jakaś csarda z dobrym żarciem?
marekkowalak napisał(a):marecky81 napisał(a):
Dzięki. A jakaś csarda z dobrym żarciem?
A tu już niestety nie pomogę, bo w Budapeszcie jadłem tylko pizzę (aż wstyd się przyznać).
Ale myślę, że na Vaci Utca znajdziesz coś pod swój kulinarny gust
Irek.Be napisał(a):Polecam Garda Hotel w Szombathely/HU - 92€/noc ze śniadaniem w formie bufetu, 4 osoby w apartamencie z dwoma sypialniami i salonem, klimatyzacja, duży parking, w pobliżu duży park i kilka miejsc gdzie można dobrze zjeść.
marecky81 napisał(a):Irek.Be napisał(a):Polecam Garda Hotel w Szombathely/HU - 92€/noc ze śniadaniem w formie bufetu, 4 osoby w apartamencie z dwoma sypialniami i salonem, klimatyzacja, duży parking, w pobliżu duży park i kilka miejsc gdzie można dobrze zjeść.
Dziękuję, ale po pierwsze to nie Budapeszt, po drugie zupełnie nie po drodze z Rzeszowa. Chyba nie doczytałeś mojego zapytania.
marecky81 napisał(a):Czy ktoś może polecić dobry hotel na nocleg w Budapeszcie? 2 pokoje 3+3 z parkingiem. Zdecydowaliśmy się na wyjazd rano z Rzeszowa, przyjazd do Budapesztu wczesnym popołudniem, trochę spaceru po mieście, kolacja w dobrej knajpie i na drugi dzień wcześnie rano na Pag.
marecky81 napisał(a):
Ale wciąż jest aktualne, aby parę godzin pochodzić po Budapeszcie. Poszukuję więc parkingu w centrum. Strzeżony i zacieniony, może być w podziemiach/piętrowy.
Sprawa pilna bo startujemy jutro
marecky81 napisał(a):Powoli czas ruszać w droę. Trochę się nam zmieniła koncepcja z Budapesztem. Mistrzostwa świata i ceny hoteli wywaliło w kosmos, nie wspominając o dostępności. Nocujemy w zajeździe w okolicach Szekesfehervar.
Ale wciąż jest aktualne, aby parę godzin pochodzić po Budapeszcie. Poszukuję więc parkingu w centrum. Strzeżony i zacieniony, może być w podziemiach/piętrowy.
Sprawa pilna bo startujemy jutro