stachan napisał(a):Waldkosos napisał(a):Witam ma ktoś namiar na hotel że śniadaniem za Zagrzebiem
Ja polecam Hotel Draganic (Mrzljaki 120, 47201 Draganići, Croatia, Samobor) - śniadania w cenie, cisza (pomimo parkingu i bliskiej autostrady).
Śniadania wyjątkowe - polecam szczególnie!!! Obiekt 44 km od Zagrzebia.
Michał W napisał(a):Dzień dobry Wszystkim. Jedziemy na Korculę z południowej Polski przez Czechy, Austrię i Słowenię. Chcielibyśmy zrobić międzylądowanie gdzieś za Zagrzebiem. Gdzie polecacie się przespać na tym odcinku? Będę wdzięczny za pomoc bo pierwszy raz jedziemy w tym kierunku i brak doświadczeń. Z góry dziękuję za pomoc
helen napisał(a):Ja serdecznie polecam pensjonat "Moj hir" w miejscowości Stankovo, troszkę trzeba odbić z autostrady, ale warto. Miejsce z pomysłem, z jaccuzi, możliwością spędzenia miło czasu wieczorem, z pysznym śniadankiem i lokalnymi produktami do kupienia. Gospodarze przemili, cena zachęcająca a i wystrój oryginalny.
Michał W napisał(a):Dzień dobry Wszystkim. Jedziemy na Korculę z południowej Polski przez Czechy, Austrię i Słowenię. Chcielibyśmy zrobić międzylądowanie gdzieś za Zagrzebiem. Gdzie polecacie się przespać na tym odcinku? Będę wdzięczny za pomoc bo pierwszy raz jedziemy w tym kierunku i brak doświadczeń. Z góry dziękuję za pomoc
lukasz22i napisał(a):Ja od lat korzystam z noclegu w Hotelu Zagi w Oroslavje. Ktoś bywa? Moim zdaniem świetne miejsce z bardzo dobrą restauracją, do tego w małym miasteczku gdzie można miło spędzić czas po podróży.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi