Witam.
A czy ma ktoś sprawdzone z tego roku w AUS między Wiedniem a Grazem? Z góry dzięki.
Jaskul napisał(a):na dzień dzisiejszy to chyba najważniejsze jest "gdzie można" spać po drodze bez jakiś szczególnych zabiegów. Węgry odpadają, wydaje sie ze w Czechach - bo mamy wolny wjazd na 24 godziny i nie ma słowa o noclegu wiec można się bez problemu wyrobić.
coglin napisał(a):Mam nocleg tranzytowy już w Chorwacji i potem na powrocie przy Plitvickich - wie ktoś czy muszą być one wpisane do Enter Croatia czy można sobie darować?
marian666 napisał(a):macvw napisał(a):Lechoo napisał(a):a tu ich strona https://nartywaustrii.eu/
Spaliśmy u nich 6 razy (przesympatyczni Polacy - odpada bariera językowa) i oczywiście w tym roku, pod koniec lipca również będziemy u nich gościć wraz z kuzynem (2 rodziny). Bardzo malownicza miejscowość blisko autostrady, bardzo dobre jedzenie, polecam! Pozdrav
Świetna wiadomosc juz wiem gdzie będę spał po drodze
Janusz Bajcer napisał(a):Pani Teresa Bodo w Koroshegi gości tranzytowych w lipcu przyjmuje.
Jaskul napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pani Teresa Bodo w Koroshegi gości tranzytowych w lipcu przyjmuje.
Tylko na razie dziś czyli 15 czerwca informacje nie są pozytywne...
Jechanie na raz - już za stary na to jestem... gdy jechałem do Chorwacji 1 raz czyli 20 lat temu spało się w krzakach nad Balatonem...
Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli wejdzie w lipcu w całej Unii paszport COVID, to Węgry muszą się otworzyć.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi