Z Hajduszoboszlo w kolejnym e-mailu info, że polski certyfikat szczepień u bratanków na razie nie działa.
Żółta kartka dla bratanków.
macvw napisał(a):Lechoo napisał(a):a tu ich strona https://nartywaustrii.eu/
Spaliśmy u nich 6 razy (przesympatyczni Polacy - odpada bariera językowa) i oczywiście w tym roku, pod koniec lipca również będziemy u nich gościć wraz z kuzynem (2 rodziny). Bardzo malownicza miejscowość blisko autostrady, bardzo dobre jedzenie, polecam! Pozdrav
stachan napisał(a):Niedaleko, ale dla warunków oraz śniadań naprawdę warto -> klik
sheliak napisał(a):Pewnie takich pytań w tym wątku jest mnóstwo i ja dorzucę jeszcze jedno
Czy znacie może jakieś miejsce godne polecenia na jeden nocleg między Mariborem (okolice granicy słoweńsko-chorwackiej) a Zagrzebiem?
sheliak napisał(a):Czy znacie może jakieś miejsce godne polecenia na jeden nocleg między Mariborem (okolice granicy słoweńsko-chorwackiej) a Zagrzebiem?
sheliak napisał(a):Pewnie takich pytań w tym wątku jest mnóstwo i ja dorzucę jeszcze jedno
Czy znacie może jakieś miejsce godne polecenia na jeden nocleg między Mariborem (okolice granicy słoweńsko-chorwackiej) a Zagrzebiem?
sheliak napisał(a):stachan napisał(a):Niedaleko, ale dla warunków oraz śniadań naprawdę warto -> klik
Dzięki ale chyba dla mnie trochę za daleko jak na jeden dzień z dwójką dzieci. Google pokazuje 1300 km przez Niemcy ze Szczecina
stachan napisał(a):Podczas naszych eskapad do chorwackiej ziemi nocowaliśmy w następujących miejscach, które z czystym sercem polecamy:
- Maribor: Hotel Vila Emei,
- Starše: Guesthouse Beno, [...]
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi