Ural napisał(a):pawelli napisał(a):Thx , wezmę pod uwagę ,
Ktoś coś jeszcze ?
Bież nocleg bo jak nie to ja wezmę i zostaniesz z niczym.
klepnąłem z bokingu hotel Jadran
Blisko rynku, ze śniadaniem w przyzwoitej cenie.
Ural napisał(a):pawelli napisał(a):Thx , wezmę pod uwagę ,
Ktoś coś jeszcze ?
pawelli napisał(a):Ural napisał(a):pawelli napisał(a):Thx , wezmę pod uwagę ,
Ktoś coś jeszcze ?
klepnąłem z bokingu hotel Jadran
Blisko rynku, ze śniadaniem w przyzwoitej cenie.
Bez przesady. Wybierz nocleg blisko obwodnicy i stacji metra. Wtedy spokojnie wieczorem można skorzystać z z uroków miasta. Warto popatrzeć na parking P&R - cena będzie mocno atrakcyjna w stosunku do ceny parkowania przy hotelu.Inde napisał(a):Przy planowaniu tegorocznej trasy do Chorwacji padło na drogę przez Czechy/Austria/Słowenia. Mniej więcej w połowie drogi nocleg w Austrii. Myślałem na początku o Wiedniu ale jak sobie wyobraziłem jak stoję 2 godziny, żeby wyjechać z miasta to mi się odechciało
piekara114 napisał(a):Bez przesady. Wybierz nocleg blisko obwodnicy i stacji metra. Wtedy spokojnie wieczorem można skorzystać z z uroków miasta. Warto popatrzeć na parking P&R - cena będzie mocno atrakcyjna w stosunku do ceny parkowania przy hotelu.Inde napisał(a):Przy planowaniu tegorocznej trasy do Chorwacji padło na drogę przez Czechy/Austria/Słowenia. Mniej więcej w połowie drogi nocleg w Austrii. Myślałem na początku o Wiedniu ale jak sobie wyobraziłem jak stoję 2 godziny, żeby wyjechać z miasta to mi się odechciało
bercik68 napisał(a):Cześć! W tym roku w drodze do Chorwacji chciałbym przenocować w Ptuju, czy ktoś z forumowiczów może polecić jakiś fajny nocleg dla dwóch osób. Pozdrawiam
Iwan44 napisał(a):Cześć,
Potrzebuję noclegu na jedną noc w Nagykanizsa czy Zalakaros lub nie dalekiej okolicy. Dla mojej rodziny 2+2.
Dobrze jakby byl bezpieczny parking i śniadanie.
Moze ktoś coś polecić.
walp napisał(a):Iwan44 napisał(a):Cześć,
Potrzebuję noclegu na jedną noc w Nagykanizsa czy Zalakaros lub nie dalekiej okolicy. Dla mojej rodziny 2+2.
Dobrze jakby byl bezpieczny parking i śniadanie.
Moze ktoś coś polecić.
Polecam nocleg w Magyarszerdahely (ok. 15 km przed Nagykanizsa) u Pani Eriki
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi