daro2008 napisał(a):Witam.
W czerwcu ósmy raz do CRO, zawsze podczas siedmiu wyjazdów spaliśmy po drodze w Oekotel Kalsdorf (Graz), w tym roku za namową znajomych zarezerwowaliśmy nocleg w hostelu Poslon w miasteczku Krapina (Chorwacja). Czy ktoś korzystał z tego miejsca? Co można na szybko zobaczyć w tym miasteczku?
JoankaUK napisał(a):Czy jakis nocleg za Wiedniem jadac do Chorwacji jest godny polecenia? Bedziemy jechac od trojmiasta i tam maz przewiduje, ze bedziemy zmeczeni
Ural napisał(a):Ja tam śpię gdzie popadnie. Na parkingu, na ławce, w ogródku warzywnym, na trawie, u obcej baby. Co tam, najważniejsze to się wyspać, a gdzie i z kim nieważne.
wikol napisał(a):Ural napisał(a):Ja tam śpię gdzie popadnie. Na parkingu, na ławce, w ogródku warzywnym, na trawie, u obcej baby. Co tam, najważniejsze to się wyspać, a gdzie i z kim nieważne.
Chylę czoła. Przykład godny naśladowania.
wikol napisał(a):Ural napisał(a):Ja tam śpię gdzie popadnie. Na parkingu, na ławce, w ogródku warzywnym, na trawie, u obcej baby. Co tam, najważniejsze to się wyspać, a gdzie i z kim nieważne.
Sol-Wagon napisał(a):wikol napisał(a):Ural napisał(a):Ja tam śpię gdzie popadnie. Na parkingu, na ławce, w ogródku warzywnym, na trawie, u obcej baby. Co tam, najważniejsze to się wyspać, a gdzie i z kim nieważne.
nie widzisz, że jaja sobie robi?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi