mihal501 napisał(a):Ural napisał(a):Lenti - Węgry
Płatność jest tylko forintami czy można w euro? Jeszcze przez Węgry nie jechałem.
mihal501 napisał(a):Kochani jak wracanie z HR to gdzie śpicie? Na Słowacji? (planuję wracać przez Węgry) Sorry za banały ale dopiero się wkręcam. Już skorzystałem z porady Urala. Dzięki.
mihal501 napisał(a):Kochani jak wracanie z HR to gdzie śpicie? Na Słowacji? (planuję wracać przez Węgry) Sorry za banały ale dopiero się wkręcam. Już skorzystałem z porady Urala. Dzięki.
wikol napisał(a):mihal501 napisał(a):Kochani jak wracanie z HR to gdzie śpicie? Na Słowacji? (planuję wracać przez Węgry) Sorry za banały ale dopiero się wkręcam. Już skorzystałem z porady Urala. Dzięki.
Zależy jaki odcinek jest do pokonania. Jeśli ktoś mieszka na południu PL to nocleg raczej zbędny. Ja z centralnej PL to nocleg na Węgrzech.
mihal501 napisał(a):wikol napisał(a):mihal501 napisał(a):Kochani jak wracanie z HR to gdzie śpicie? Na Słowacji? (planuję wracać przez Węgry) Sorry za banały ale dopiero się wkręcam. Już skorzystałem z porady Urala. Dzięki.
Zależy jaki odcinek jest do pokonania. Jeśli ktoś mieszka na południu PL to nocleg raczej zbędny. Ja z centralnej PL to nocleg na Węgrzech.
Jeszcze za Tobą. Ural mi podpowiedział gdzie spać do, teraz zastanawiam się gdzie spać z. Myślę tak z 1000 km przejechać i uderzyć lulu. Na raz nie ryzykuję mam dzieci. Może ktoś wracał z okolic Splitu przez Węgry z noclegiem?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi