Arias napisał(a):Nocleg powrotny mieliśmy w "Förhénc Guesthouses I-II-III" i ...to był strzał w dziesiątkę. Długo się zastanawialiśmy czy wracać z dwoma noclegami czy z jednym. I cały czas myślałem, żeby zatrzymać się (jeśli wybierzemy opcję z jednym noclegiem) ponownie w Fonix Fogado. Niestety tak długo zwlekaliśmy, że nie było juz wolnego pokoju jak juz ostatecznie chciałem rezerwować więc padło na Förhénc Guesthouses.
DominikI napisał(a):Arias napisał(a):Nocleg powrotny mieliśmy w "Förhénc Guesthouses I-II-III" i ...to był strzał w dziesiątkę. Długo się zastanawialiśmy czy wracać z dwoma noclegami czy z jednym. I cały czas myślałem, żeby zatrzymać się (jeśli wybierzemy opcję z jednym noclegiem) ponownie w Fonix Fogado. Niestety tak długo zwlekaliśmy, że nie było juz wolnego pokoju jak juz ostatecznie chciałem rezerwować więc padło na Förhénc Guesthouses.
Jeszcze nie ogarniam forum ale zapytam o guesthouses. Jak kontakt z osobą która to wynajmuje, idzie się jakoś dogadać jeśli nie włada się za dobrze angielskim czy niemieckim? Teraz cebulowe pytanie, mieliście dostęp do zamrażarki?
Garo&Justa napisał(a):Jedź przez Kłodzko i Boboszów a będziesz miał 1396km
Przez A4 1500
rger napisał(a):Hej wszystkim. Postanowiłem, że w tym roku pojedziemy z moją rodziną przez miasto Gyor tam zatrzymamy się na 1 noc. Chciałbym porady gdzie można zatrzymać się pomiędzy Gyor a Vodicami (miejsce docelowe) mamy jeszcze 1 dzień zapasu i mozemy coś jeszcze zwiedzić po drodze. Oczywiście będzie jeszcze 1 nocleg. Proszę o porady zaawansowanych podróżników. Jadę z dziećmi 12 i 9 lat + żona
rger napisał(a):Z Lenti jeszcze prawie 500km do Vodice. Jest tam coś fajnego wartego obejrzenia?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi