Ja nie dawno pytałem was o miejsce na nocleg po drodze do Chorwacji, z czystym sercem mogę polecić tani
Arion Cityhotel Vienna und Appartements zaraz przy trasie w Wiedniu.
marcin19 napisał(a):Dzień dobry.
Czy możecie polecić dobre miejsce na nocleg w okolicach Parku Narodowego KRKA ?
Pozdrawiam.
ryszard22 napisał(a):W drodze powrotnej nocujemy w Lenti Akacfa ut 17
wikol napisał(a):ryszard22 napisał(a):W drodze powrotnej nocujemy w Lenti Akacfa ut 17
Napisz jak wrażenia i czy dobre było śniadanko. Ja będę tam nocował ale w drodze do.
ryszard22 napisał(a):wikol napisał(a):ryszard22 napisał(a):W drodze powrotnej nocujemy w Lenti Akacfa ut 17
Napisz jak wrażenia i czy dobre było śniadanko. Ja będę tam nocował ale w drodze do.
Łatwy dojazd, gospodarz miły, warunki dobre, pokoje duże, restauracja czynna do 22.00, na korytarzu zestaw herbat, cukier, czajnik, lodówka. zdążyliśmy zjeść jeszcze kolację. Śniadania od 7.00, nie ma stołu szwedzkiego ale to co podają na stół jest wystarczające: zestaw wędlin( różnego rodzaju), ser żółty, dwa rodzaje dżemu, masło, miód, pomidorki i papryka, herbata, kawa z mlekiem i dodatkowo jeszcze jajecznica w formie jajka sadzonego, pieczywo ( chleb, bułeczki, rogale) i obok na stole są płatki do mleka, mleko, jogurty. Śniadanie było smaczne.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi