Wygląda na to, że tylko tu:artury napisał(a):gdzie w Graz,Austria zjem cos w nocy? Ok 2-4?
PiotrekS napisał(a):
Ja nocowałem w zeszłym roku w miejscowości Buk w Apartman Szanyi. Jest na Bookingu. W budynku jest kilka apartamentów. W wiosce jest parę knajpek. Dojazd z M86 raczej łatwy mapy Googla dały radę spokojnie. Właściciel zna angielski, przyjmuje euro, ale lepiej mieć odliczone bo mu brakuje drobnych . Blisko baseny termalne w sąsiedniej wsi. Za 3 osoby płaciłem ok. 40 euro. Ogólnie mam bardzo pozytywne odczucia i mogę polecić na nocleg tranzytowy.
Ural napisał(a):Ło Matko ile jedzenia.
pawers napisał(a):Hej,
Szukam noclegu w drodze do Chorwacji w okolicach Wiednia. Raczej chciałbym przejechac Wieden i zrobic nocleg w jakims miłym pensjonacie. Rodzina 2+2, noc 19/20 sierpnia.
Jeśli macie coś do polecenia, z góry dziękuje.
adis_f napisał(a):Hej,
Spał ktoś może w Lovrec Marjan - Nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji ? Jak oceniacie to miejsce ?
elland napisał(a):adis_f napisał(a):Hej,
Spał ktoś może w Lovrec Marjan - Nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji ? Jak oceniacie to miejsce ?
Tak. W 2018 było ok. Cisza, spokój i ładne widoki. Farma a w zasadzie winnica składa się z dolnej części z pokojami gościnnymi i górnej z mieszkaniami w domkach bliźniaczych. Spaliśmy w domkach.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi