Re: Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odrad
napisał(a) Habanero » 24.04.2019 17:31
bigredone napisał(a):Nie znam, ale to tylko jedna noc, a 8,9 z booking chyba wystarczy.
biagggio napisał(a):Habanero napisał(a):Czy znacie pensjonat Šeperić w Jastrebarsko ?
Kilka lat temu spałem po drodze do domu. Wtedy chyba ruszali z interesem. Apartament 3 pokojowy, czysto, dużo miejsca. Sklepy niedaleko. Na jedną noc - super, na dłużej - raczej nie.
kadetdudi napisał(a):Habanero napisał(a):Czy znacie pensjonat Šeperić w Jastrebarsko ?
Ja znam. Polecam.
Dzięki Panowie za wszystkie opinie. Zarezerwowałem już nocleg w tym pensjonacie
boboo napisał(a):Habanero napisał(a):Czy znacie pensjonat Šeperić w Jastrebarsko?
Jeśi nie straszne Ci dodatkowe 120 km... (taką różnicę pokazało google między "Twoją" trasą
przez Zagrzeb a trasą
przez Ljubljanę)
https://goo.gl/maps/hoKn5NWN5sFdyTkc9
Bogdanie, moja trasa się zmieniła i lecę w tym roku przez Słowację i Węgry. Zaczynam zmieniać swoje wcześniejsze plany i rezerwacje. Mam nadzieję, że już ostatecznie
W drodze do Chorwacji odpuszczam zwiedzanie Zagrzebia i cisnę dalej do Jastrebarsko. Tam wieczorkiem już tylko browarek i chrapu, chrapu, a rano..... pieścimy oczy jadąc przez RM. Zagrzeb poczeka na nas w drodze powrotnej, a nocować będziemy już po stronie węgierskiej w Lenti. To będzie lepsza opcja, chyba
Zobaczymy tylko, czy wytrzyma próbę czasu
boboo napisał(a):Przy okazji: 1 kilogram jak ostatnim razem?
(bo to już popojutrze)
Oczywiście, czekamy