Maruś-Man napisał(a):Witam. To chyba zależy od terminu . My ( ja i moja żona) spaliśmy u Pani Teresy a to jakby nie patrzeć 2 osoby . Był to wrzesień 201? chyba 6. Pozdrawiam. Janusz
MaJaKi napisał(a):Proszę się nie dziwić, to są domy na kilka osób, u niej akurat 7 i 4 lub 5 na górze , u Klary jest dom na 7 osób. Nie umieści obcych sobie ludzi razem. Na dwie osoby lepiej łapać coś np na booking lub w pensjonatach. Dużo tego. My zawsze jeździmy min 7 osób czasem 12 i zawsze śpimy u Pani Teresy.
Piotrek7722 napisał(a):Witajcie, w tym roku jedziemy po raz 2 z dziećmi 3 i 8 lat w okolice Omišu 14 lipca z Lubelskiego(niestety mieliśmy jechać pod koniec czerwca bo nie lubimy tłumów ale nie wyszło). W zeszłym roku pojechaliśmy na raz ale do domu wracaliśmy już z noclegiem nad Balatonem bo z dziećmi się to nie sprawdziło. Kuzyn od paru lat jeździ i śpią na tym parkingu na karimatach i podobnych wielu turystów tak robi .
https://www.google.pl/maps/@45.308596,1 ... authuser=0
Ktoś ma doświadczenie z takim nocowaniem, zależy nam na czasie i na kosztach, do celu już będzie niedaleko. W zeszłym roku przypadkiem zatrzymaliśmy się tam i wyglądało ok, stacja paliw i knajpa.
biagggio napisał(a):@bratwojciech
Można tak, ale nie masz gwarancji pogody. Mały deszczyk i cały misterny plan w ..... Ja raz też tak raz pojechałem. Wyjechałem z Kalisza ok. 16.00, planując nocleg w Aut na parkingu. Pogoda nie dopisała, spałem za kierownicą (na postoju) i cała dalsza droga była do dupy. Teraz jeżdżę 2 razy. Pozdro.
alechandro napisał(a):Jadąc z Polski, będąc już na autostradzie w Chorwacji, mijałem nie raz hotel przy samej autostradzie. Nie chodzi mi o Draganić bo tam już 3 razy nocowałem ale znacznie dalej, taki drewniany hotel przy stacji benzynowej. Kiedyś ta stacja była koloru żółtego. Kojarzy ktoś bo za kij nie mogę go sobie przypomnieć.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi