Z racji tego, ze nikt nie pomogl, pomoglem sobie sam Wyladowalem w
http://www.rooms-novosel-varazdin.hr/
48 euro za 2 osoby, pokoj z lazienka. troche drogo, ale o 21 nie chcialo sie juz nic wiecej szukac po calym dniu jechania.
BOLETUS napisał(a):Pani Tereso. Zupa gulaszowa - cymes.
zvolack napisał(a):Jutro drugi już raz wyruszam moim zabytkowym busikiem na Krk a potem do Splitu. Preferuję campingi i zwiedzanie. W zeszłym roku buszowaliśmy od Krku do Wenecji. Szukamy podobnych do nas duszyczek. Będziemy na Krku na Campingu Jeżevac 5 dni potem jedziemy w stronę Zadaru. . Szary VW Bus na zabytkowych tablicach.
jorgus111 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Szukaj adresu w mojej relacji z 2008 roku
W tym roku śpię u Pani Tresy dwa razy: 14/15 lipca i 28/29 lipca
Koroshegy k/Balatonfoldvar ul. Dózsa György 30b.
Kontakt Teresa Bodo 0036306181679 (po polsku)
naserva napisał(a):wsrod postow byly rekomendacje hotelu oekotel - dlatego zastanawia mnie czy pomimo zapisu ze w przypadku rezerwacji online nalezy sie zameldowac do 16 a telefonicznych do 18 istnieje mozliwosc dogadania sie aby moc zameldowac sie pozniej? planuje postoj w ich hotelu w budapeszcie w drodze powrotnej z puli i nie mam pewnosci czy do tej okrelsonej godziny uda sie dojechac
Mandrytka napisał(a):Jechałam od świtu z Wrocławia i założyłam sobie, że robię przerwę w podróży. Znalazłam bardzo miły nocleg w Słowenii.
Jeśli jedziecie autostradą Wien-Graz-Maribor E59, to tuż za granicą z Austrią jest miejscowość Sentilj. Tam trzeba zjechać z autostrady i wyjechać z miejscowości w kierunku południowym na Pesnicę. Około 5-7km dalej jest drogowskazik na prawo do "Gostilna Brumen", jedzie się przez tory kolejowe i pod górkę, coś w rodzaju rancza i tawerny, gdzie można zjeść różne smakołyki. Nocleg dla mnie i dwójki dzieci kosztował 45 ojro ze śniadaniem. Noc cicha i spokojna, a rano widok na piękne góry, pieją kury pieją. Sniadanie full serwis i jeszcze pani gospodyni przynosi owoce ze swojego ogródka. Znakomicie mówi po angielsku.
Podaję dane kontaktowe, lepiej zadzwonić wcześniej i zarezerwować, chociaż ja wpadłam tam znienacka w piątek wieczór:
Gostilna Brumen
Imex Brumen in drugi d.n.o.
2211 Pesnica pri Mariboru
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tel. 00386 2651 5281, mobi: 00386 41 50 20 60
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi