kadetdudi napisał(a):Jastrebarsko. Separic Guest House. Za 2+2 ze śniadaniem placilismy 60 euro z soboty na niedzielę. Polecam. 1,5 km od autostrady. Jechaliśmy z Katowic, więc podobnie jak Wy.
Dziękuję bardzo
kadetdudi napisał(a):Jastrebarsko. Separic Guest House. Za 2+2 ze śniadaniem placilismy 60 euro z soboty na niedzielę. Polecam. 1,5 km od autostrady. Jechaliśmy z Katowic, więc podobnie jak Wy.
ogi napisał(a):Poszukiwany
Obiekt przyjazny ludziom i zwierzakom w ZNOJMO. Najchętnie ze śniadaniem i nie za miliony monet.
W miarę możliwości proszę o bezpośredni kontakt do obiektu.
viltob08 napisał(a):ogi napisał(a):Poszukiwany
Obiekt przyjazny ludziom i zwierzakom w ZNOJMO. Najchętnie ze śniadaniem i nie za miliony monet.
W miarę możliwości proszę o bezpośredni kontakt do obiektu.
Co prawda booking, ale cena wydaje się ok
https://www.booking.com/hotel/cz/hostel ... map_closed
arturescu napisał(a):Otocac, sporo noclegów, bo blisko Plitviv. 50 euro za 40 osoby.
stachmat napisał(a):Mam pytanie związane z noclegiem w Szombathely - czy ktoś korzystał z tej miejscowości?
Wypada w połowie naszej trasy i na bookingu znalazłem kilka miejsc. Ma to byc tranzyt, więc interesuje mnie parking (najlepiej w cenie) oraz możliwość wyjazdu przed 6.00 rano. Zauważyłem, że wszędzie jest raczej po 6.00, a nie chcę utknąć od początku w korkach.
Możecie coś polecić?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi