magos napisał(a):Rezerwowales przez booking?
Tak przez booking,a w drodze powrotnej tj. 16.09 mam zarezerwowany nocleg Lovrecna Słoweni, również booking. Nocleg 3 osoby bez śniadania 40 Euro.
magos napisał(a):Rezerwowales przez booking?
piotrekbeti napisał(a):Hi. Polecicie jakiś nocleg tranzytowy albo okolice granicy Cro-H czy ja wiem Okolice Letenye Varazdin Mursko Sredisce lub w okolicach Graz przy przejeździe przez Austrię. Wyjazd Wrocław Wyspa Brać, 1400km, skłaniam się do przejazdu przez Słowację Bratysława Szombathely i Węgry i dojazd do Zagrzebia raczej niż Austria Wiedeń Graz i Lućko. Booking najlepiej. Okolice granicy z Cro to ok.900km trasy z domu. ?
piotrekbeti napisał(a):Hi. Polecicie jakiś nocleg tranzytowy albo okolice granicy Cro-H czy ja wiem Okolice Letenye Varazdin Mursko Sredisce lub w okolicach Graz przy przejeździe przez Austrię. Wyjazd Wrocław Wyspa Brać, 1400km, skłaniam się do przejazdu przez Słowację Bratysława Szombathely i Węgry i dojazd do Zagrzebia raczej niż Austria Wiedeń Graz i Lućko. Booking najlepiej. Okolice granicy z Cro to ok.900km trasy z domu. ?
piotrekbeti napisał(a):Jakieś linki/? Bo wyskakują cuda
Crocodyl napisał(a):Gorąco polecam pensjonat U Fabu w Lednicach. Testowany w tym roku. Można znaleźć na booking lub przez "wujka Google" i samodzielnie rezerwować na ich stronie. Pensjonat nowy, czysty, WiFi, spory parking. Świetne śniadania, baaardzo dobra kuchnia (żeberka są bezkonkurencyjne) i co bardzo ważne blisko do pałacu w Lednicach, którego nie można pominąć. W przyszłorocznym wyjeździe także planuje tam nocleg. Godny polecenia jest także Penzion Zatisi w Mikulowie. Trochę na uboczu ale do zamku i centrum blisko. Śniadania spore, pokoje duże i czyste, WiFi, parking, sympatyczni właściciele.
johny1412 napisał(a):Ma ktoś może namiar na nocleg w ok. Mikulova najlepiej ze śniadaniem?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi