pkucaba napisał(a):Czy to BALATONTOURIST CAMPING NATURIST BERÉNY ?
Tak
rocker napisał(a):Eliot100 napisał(a):
Mam taki zwyczaj....
o chyba mamy te same namioty Decathlon?
Seblast napisał(a):Pierwszy nocleg tranzytowy na pewno .. już w Chorwacji. My po zrobieniu 3 czerwca około 1300 km dojechaliśmy z północy Polski przez Słowację i Węgry aż nad jeziora Plitvickie. Zatrzymaliśmy się na dwie noce w miejscowości Grabovac w apartamencie "Guest house Ema". Bardzo polecam.
Jechaliśmy z dwójką dzieci , nocą, przez około 15 godzin na dwoje kierowców.
Relacje z naszego trzy tygodniowego pobytu w Chorwacji na wyspach Pag i Hvar oraz w Makarskiej można obejrzeć na Youtube. Z 70 giga filmów powstaje właśnie w montażowni moje żony wieloodcinkowa relacja.
Kanał na youtube - Inezmj
Niestety nie mogę narazie wstawiać bezpośrednich linków.
Pozdrawiam
Flet napisał(a):Witam.
Mój temat zamknięto: https://www.cro.pl/trasa-szczecin-vodice-pierwszy-wyjazd-do-cro-i-pytania-t52977.html#p1895049 a pytałem o propozycje noclegu na trasie podanej w powyższym temacie czyli nocleg w Austrii w okolicach Grazu lub niedleko autostrady między Grazem a granicą ze Słowienią. Żeby już nie kręcić za wiele a tanio się przespać, fajnie jakby ze śniadaniem.
Wiele osób polecało Oekotel Graz South / Airport , cena w miarę OK i fajnie, ze było śniadanie ale niestety nie mają miejsc dla 3 osób na noc z 12 na 13go sierpnia (wg rezerwacji online).
Może dalej w miejscowości Leibnitz cos znacie? Pozdrawiam
Moona napisał(a):Senior Tourisen
Fanka napisał(a):OEKOTEL Kalsdorf- trzeba uważać na śniadaniu co się je. Mleko było zepsute, kumpelka wzięła łyka i niestety ten łyk wystarczył aby się pochorować...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi