kamyl22 napisał(a):Polecam pensjonat Sonntagshof w Forolach w Austrii. Sprawdzone 17-19.06.2017 podczas przelotu do CRO wszystko czego dusza zapragnie. Rezerwowane Przez booking wyszło ok 60 euro z śniadaniem.
Na ile osób??
kamyl22 napisał(a):Polecam pensjonat Sonntagshof w Forolach w Austrii. Sprawdzone 17-19.06.2017 podczas przelotu do CRO wszystko czego dusza zapragnie. Rezerwowane Przez booking wyszło ok 60 euro z śniadaniem.
Crocodyl napisał(a):Guinness79 napisał(a):Witam, a możesz zdradzić jaki jest koszt noclegu w tym pensjonacie?. Wybieram się we wrześniu do Chorwacji i interesuje mnie nocleg w Austrii na jedną noc w obie strony 2+1
Ceny masz podane na ich stronie. Ja także jadę we wrześniu i pierwszy nocleg mam 31.08/1.09 więc może się spotkamy.
AniaAn napisał(a):Ja za radą stałych bywalców forum spałam w OEKOTEL Graz. Na początku dziwiłam się skąd cena bo booking ewidentnie pokazywał 13euro więcej.... Trzeba było zarezerwować przez ich stronę - a i z płatnością nie miałam problemu na miejscu.... Tak więc na plus bo nie musiałam brać waluty...
To dobry nocleg i przede wszystkim tani a i podział drogi z centralnej Polski ok.
darek1974 napisał(a):Cześć
Chciałem zarezerwować pokój w Ptuj "Panorama Rooms". Jest jeden dostępny 2+1. Próbowałem przez booking com ale potrzebna jest karta kredytowa której niestety nie posidam . Można zarezerwować pokój jakoś bez karty, może przez maila albo jeszcze inaczej??? Help!
Dzięki Darek
darek1974 napisał(a):Otwieram link i co.......? I nic nie wiadomo!
Pozdrowionka
darek1974 napisał(a):@Crocodyl otwierając ten link nie pokazują się zadne "kontakty" tylko parę obrazków przelatuje i to wszystko. Chyba że mój telefon jest do du.....
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi