borsalino4 napisał(a):...ja mam nietypowy sposób szukania noclegu, zawsze coś znajdę ze śniadaniem dla 4 osób
fakt, jest mnóstwo hoteli, moteli i miejsc noclegowych w pobliżu Graz, naprawdę w bardzo dostępnych cenach...
borsalino4 napisał(a):...ja mam nietypowy sposób szukania noclegu, zawsze coś znajdę ze śniadaniem dla 4 osób
Peter1981 napisał(a):Ja jadąc do Podgory to nocowałem na Plitvickich Jeziorach. Dodatkowa okazja to zwiedzanie Wodospadów. Coś pięknego.
elpojo napisał(a):Wpadłem, by podziękować forumowiczom za dwie świetne miejscówki do przenocowania, oraz polecić je innym.
Jadąc do Cro spałem w Słoweni w Turistična kmetija Lovrec rezerwowane przez booking.com. Komfortowy apatament, sympatyczny gospodarz, pyszne wino, ładne widoki i co najważniejsze niedrogo.
W drodze powrotnej nocowaliśmy w Austrii w Pensjonacie Frans-Jozef (nartywaustrii.eu), urocze miejsce prowadzone przez przemiłych gospodarzy z Polski, pyszne jedzenie w restauracji prowadzonej przez ich córkę u podnóża wyciągu.
Za rok zaplanuję urlop tak, by w każdym z tych miejsc zatrzymać się na więcej, niż jeden dzień.
macvw napisał(a):elpojo napisał(a):Wpadłem, by podziękować forumowiczom za dwie świetne miejscówki do przenocowania, oraz polecić je innym.
Jadąc do Cro spałem w Słoweni w Turistična kmetija Lovrec rezerwowane przez booking.com. Komfortowy apatament, sympatyczny gospodarz, pyszne wino, ładne widoki i co najważniejsze niedrogo.
W drodze powrotnej nocowaliśmy w Austrii w Pensjonacie Frans-Jozef (nartywaustrii.eu), urocze miejsce prowadzone przez przemiłych gospodarzy z Polski, pyszne jedzenie w restauracji prowadzonej przez ich córkę u podnóża wyciągu.
Za rok zaplanuję urlop tak, by w każdym z tych miejsc zatrzymać się na więcej, niż jeden dzień.
elpojo, ja u nich będę spał w tym roku po raz 7! http://nartywaustrii.eu/ Im tak, jak Ty, co roku planuję dojazd do CRO z noclegiem w Moenichkirchen, pomiędzy Wiedniem, a Grazem.. Pozdrav
elpojo napisał(a):Wpadłem, by podziękować forumowiczom za dwie świetne miejscówki do przenocowania, oraz polecić je innym.
Guinness79 napisał(a):Witam, a możesz zdradzić jaki jest koszt noclegu w tym pensjonacie?. Wybieram się we wrześniu do Chorwacji i interesuje mnie nocleg w Austrii na jedną noc w obie strony 2+1
borsalino4 napisał(a):tyle że nie zawsze są tam wolne miejsca
pytałem miesiąc temu o nocleg w najbliższą sobotę i...niestety brak miejsc
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi