śmigacz napisał(a):Ja u Pani Teresy będę w czerwcu w drodze tam i z powrotem w lipcu tyle że z powrotem ma to być dłuższy pobyt. W sumie to dzwoniłem z wielką nie pewnością czy się dogadamy jak usłyszę węgierski język. Na szczęście odebrała właścicielka.
kibic hr napisał(a):Jeśli chodzi o nocleg u pani Teresy to my mamy zarezerwowany nocleg w sierpniu w drodze powrotnej-nic nie mówiła,że kończy działalność ,prosiła tylko by na miesiąc wcześniej potwierdzić.
midar napisał(a):to mogę sam polecić. Spaliśmy tam w 2016r. Za 4 osoby dorosłe i dwójkę dzieci w środku sezonu zapłaciliśmy 60 euro..... link... itd.
walp napisał(a):cyprysiaki napisał(a):Witam próbuje od kilku dni wysłać maila z zapytanie o nocleg w gasthof Zur post w Grazie ale bez rezultatu info problem z dostarczeniem , przez formularz ze strony również nie przyjmuje ktoś z Was próbował ?
Sprawdź dostępność na booking.com i zarezerwuj tam. Obiekt ma wysoką notę 8,8.
Pisałeś na adres mailowy adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl?
Teska napisał(a):Jadę pod koniec maja ...do Makarskiej ze Szczecina lub Berlina...
kochani rozumiem pojadę przez Austrię itd....jak mam namierzyc jakiś fajny nocleg?
Teska napisał(a):Jadę pod koniec maja ...do Makarskiej ze Szczecina lub Berlina...
kochani rozumiem pojadę przez Austrię itd....jak mam namierzyc jakiś fajny nocleg?
sikoku78 napisał(a):Witam wszystkich.
Jedziemy z żoną z początkiem lipca do Breli. Chcemy jechać za dnia, więc rozważamy kimanie po drodze, bo pokój mamy od 11-stej. Myślałem o kimaniu w okolicach Ptuj (objeżdżamy autostradę w Słowenii). Nie jedziemy z daleka, wyruszamy z Tychów (okolice Katowic) i nocleg nie byłby konieczny - rok temu machnęlśmy to na raz, ale kimanie w aucie w oczekiwaniu na pokój nie było zbyt fajne. Tylko jazda za dnia, więc chyba jednak nocleg. Co o tym myślicie? Na dziś znalazłem spanie w Krčevina pri Vurbergu - niedaleko Ptuj za 150 zł za noc dla dwóch osób - chyba nieźle. Doradźcie coś...
pozdrawiamy. Jacek i Iwona.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi