Kolego osobiście polecam Hotel Hollywood http://www.hotel-hollywood.com.ba/. Mieszkałem tam kilka razy. Cena i standard bardzo przyzwoity restauracja hotelowa OK (spore śmiadania) a i w okolicy sporo tanich i nie tanich knajpek, pizzerii itp. Hotel bardzo dobrze skomunikowany z centrum. Blisko jest pętla tramwajowa, i z tego co pamiętam 9 pod samą Bibliotkę i centrum. Przed hotelem aquapark Thermal Ilidża (duzy basen z falą - polecam) a w hotelu basen, sauna itp. Dodatkowo po sąsiedzku oddane do użytku w zeszłym roku centrum handlowe. No i jeszcze jedno parking strzeżony dla gości hotelu za Free. Pozdrawiamttom napisał(a):Jedziemy w sierpniu do Dalmacji z przystankiem w Sarajevie na zwiedzanie. Czy ktoś może polecić godziwy nocleg w tym mieście ?
AndyN napisał(a):W tym zdaje się wątku ktoś podawał namiary na kwaterę w Cieszynie. Chodzi mi o nocleg w drodze powrotnej.
Nie mogę teraz znaleźć. Mógłby ktoś pomóc?
jorgus111 napisał(a):AndyN napisał(a):W tym zdaje się wątku ktoś podawał namiary na kwaterę w Cieszynie. Chodzi mi o nocleg w drodze powrotnej.
Nie mogę teraz znaleźć. Mógłby ktoś pomóc?
Proszę
Sprawdzone miejsce na nocleg w okolicach Cieszyna
AndyN napisał(a):Tam nie ma żadnej odpowiedzi na moją prośbę ...
darek1 napisał(a):Mam pytanie do jeżdżącyh przez Węgry. Czy w euro można płacić za kwatery na Węgrzech, czy trzeba je koniecznie zamieniać na forinty. Czy przemieszczając się po Zachodnich Węgrzech słynną 86 stką od Csorny do przejścia granicznego w Redics można przy drodze wynjąć pkoje, kwatery agroturystyczne itp. Kilkakrotnie byłem w Chorwacji ale trasą przez Węgry jadę pierwszy raz. Czas na jakieś odmiany w końcu. Pozdrawiam
Roksa_ napisał(a):zosia2005 napisał(a):A czy ktoś poleci tani nocleg w okolicach KRAPINY? - albo LENART
Podłączę się do prośby
Jeżeli ktoś, coś... to ładnie proszę o jakieś informacje.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi