ines napisał(a):W Słowenii często śpimy za Mariborem, w miasteczku PTUJ.
Bardzo duży wybór kwater, pensjonatów ceny jak w Czechach i już blisko do cro:)
Janusz Bajcer napisał(a):Motel Podlehnik - tylko czy to najtańsze miejsce, nie wiem.
Paweł i Kasia napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Motel Podlehnik - tylko czy to najtańsze miejsce, nie wiem.
dzięki Janusz
:/ Double room (Breakfast included) 43,00 EUR to jak 4 noce na kempie za parę namiot i samochód, cholera jasna, może by na dwóch kierowców spróbować
Paweł i Kasia napisał(a):...proszę o podrzucenie jednego pewnego miejsca, biorąc pod uwagę CENĘ jako główne kryterium wyboru, ...
marcel232 napisał(a):co wy sie tutaj rzucacie zaraz, kazdy jezdzi ile mu sie podoba. w/g badan za kolkiem mozna bezpiecznie w 1 kawalku spedzac 4h i max 8,5h na dobe dlatego tirowcy maja tak wlasnie limitowany czas pracy. wiec kazdy z was kto przekracza ten limit stwarza 'zagrozenie'. ja tam sobie spokonie jechalem 28h i wcale nie na sile. kazde inne wyjazdy po europie tez podroz w 1 kawalku. sam jestem ofem na statku i nieraz sie zdarza, ze w porcie pracujesz przez 3-4 dni prawie bez snu. do tego wachty nonce itp. czlowiek sie do wszystkiego przyzwyczai. a jak ktos nie daje rady to ja nikomu nie bronie spania po drodze. mozecie i tydzien w 1 strone jechac
Sławek59 napisał(a):Podajcie jakiś sprawdzony nocleg na Węgrzech jak najbliżej granicy z Chorwacją np.Letenye. Chciałbym tam wyprostować nogi przed jazdą w rejon Makarskiej. Cena też żeby nie powalała. Jadę z żoną i 13 letnim synem.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi