Re: Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odrad
napisał(a) JuliaG » 21.02.2017 16:42
Witam!
Przeczytałam kilkadziesiąt stron na tym wątku i zrobił mi się totalny mętlik w głowie od tego wszystkiego, więc może mi ktoś doświadczony po prostu podpowie jak zrobić najlepiej? Jedziemy samochodem w sierpniu pierwszy raz do Chorwacji, do tego z dziećmi (1 i 7 lat), po drodze trzeba się gdzieś przespać, najlepiej w jakimś ładnym miejscu, aby przy okazji móc coś pozwiedzać, pooglądać okoliczną przyrodę itp.
Będziemy jechać spod Warszawy do Drvenik Veliki , początkowo myśleliśmy żeby jechać przez Austrię, teraz nie wiem czy może jednak przez Węgry nie byłoby lepiej? W każdym razie szukamy po jednym noclegu w pierwszą i drugą stronę mniej więcej w połowie drogi, jak najtaniej (toż to tylko jedna noc), ale też w fajnej okolicy, pomożecie? Widziałam, że dużo osób poleca noclegi u pani Teresy Bodo, warto? Nie znalazłam nigdzie informacji o cenach tego noclegu, ani o wyglądzie samych pokoi, tylko dużo namiarów samych na panią Teresę. Ładna tam okolica?
Warto w obie strony nocować w tym samym miejscu, czy lepiej w jedną i drugą stronę szukać czegoś innego?
Widziałam również, ze polecacie Tourist Farm Joannes w Vodole , wygląda cudnie, ale to już chyba za blisko celu i boję się ze dzieciaki nie dadzą rady tyle km przejechać...
Proszę podrzućcie kilka namiarów, ale takich, żeby było jak najtaniej
Z góry dziękuję