dzixonZWA napisał(a):ooo aż tak dokładnie? chodziło mi bardziej jakie miasto polecacie na nocleg na węgrzech co by można było coś zjeść i coś zobaczyć. Samego Budapesztu nie chcę bo to trzeba by mieć conajmniej dwa dni a nie 4 godziny
dzixonZWA napisał(a):ooo aż tak dokładnie? chodziło mi bardziej jakie miasto polecacie na nocleg na węgrzech co by można było coś zjeść i coś zobaczyć. Samego Budapesztu nie chcę bo to trzeba by mieć conajmniej dwa dni a nie 4 godziny
dzixonZWA napisał(a):Wszystkie miejscowości które podałeś znajdują się kompletnie poza moją trasą na chorwację
CroAna napisał(a):A ja polecę nocleg na Słowenii Tourist Farm Lovrec. W rzeczywistości tak jak w komentarzach na bookingu. Bardzo miło nam tam było ło matko, toż przecie wczoraj tam jadłam śniadanie! Po podróży zostało juz tylko wspomnienie i.. kupa zdjęć pozdrowionka
tompakosc napisał(a):CroAna napisał(a):A ja polecę nocleg na Słowenii Tourist Farm Lovrec. W rzeczywistości tak jak w komentarzach na bookingu. Bardzo miło nam tam było ło matko, toż przecie wczoraj tam jadłam śniadanie! Po podróży zostało juz tylko wspomnienie i.. kupa zdjęć pozdrowionka
CroAna , jedziemy do Chorwacji w poł. sierpnia i właśnie tam zarezerwowałem nocleg tranzytowy. Fajnie, że Twoja opinia potwierdza oceny z bookingu.
A tak na marginesie to miałem okazje kilka razy korzystać z noclegów w różnych miejscach właśnie przez booking i każdorazowo oferta była zgodna z tym co na stronie. Solidna firma
myslowska napisał(a):Dzięki za namiar. Nocleg zarezerwowanymacvw napisał(a):myslowska napisał(a):Szukam noclegu w Austrii (między Graz a Wiedniem).
Potrzebny jest namiar na nocleg dla 4 osób (2 dorosłych i 2 małych dzieci). Niestety wiele hoteli ma wariant 2+1.
Dokładnie pomiędzy Wiedniem, a Grazem: http://www.nartywaustrii.eu/ Spaliśmy u nich w tym roku po raz 5! Wczoraj wróciliśmy z Primosten. Przesympatyczni Polacy, piękna alpejska wioska - jest gdzie odpocząć, pochodzić i zjeść po podróży.
CroAna napisał(a):A ja polecę nocleg na Słowenii Tourist Farm Lovrec. W rzeczywistości tak jak w komentarzach na bookingu. Bardzo miło nam tam było ło matko, toż przecie wczoraj tam jadłam śniadanie! Po podróży zostało juz tylko wspomnienie i.. kupa zdjęć pozdrowionka
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi