Ściąga:
http://www.campingfuehrer.at/lng/PL/
po polsku
( tutuł strony zarąbisty )
sebu napisał(a):pola84. Jadąc tydzień temu spałem w Koroshegy . Jak Ci pasuję miejscowość to mamy tam polkę ,która wynajmuje kwatery . Czysto , tanio i mówi po naszemu
Jak coś pisz .
Pozdrawiam
barmir napisał(a):Witam,
Proszę o namiary na niedrogie miejscówki do spania na Węgrzech i w okolicy Jezior Plitwickich. Jadę pierwszy raz z rodziną ( cztery osoby) z Białegostoku przez Słowację , Węgry do Omisia. Planuję dwa noclegi. Jeden na Węgrzech 2 go lipca. Może okolice Budapesztu lub Balaton. Następny nocleg to jeziora Plitwickie 3go lipca. Chodzi tylko o nocleg bez ekstrawagancji...Startujemy 2.07 nad ranem. Proszę o pilną pomoc
Pozdrawiam Wszystkich
Proszę o namiary na niedrogie miejscówki do spania na Węgrzech i w okolicy Jezior Plitwickich. .... Proszę o pilną pomoc
Pozdrawiam Wszystkich
barmir napisał(a):Nie jestem przyzwyczajony do takiego spontanu...i rozgladania się za spaniem podczas gdy kieruję samochodem. Sądziłem, że ktoś mi podpowie konkretny namiar ze swojego pozytywnego doświadczenia. Mam nadzieję , ze jeszcze ktoś się odezwie
nowotarżanin napisał(a):barmir napisał(a):Nie jestem przyzwyczajony do takiego spontanu...i rozgladania się za spaniem podczas gdy kieruję samochodem. Sądziłem, że ktoś mi podpowie konkretny namiar ze swojego pozytywnego doświadczenia. Mam nadzieję , ze jeszcze ktoś się odezwie
W okolicy Balatonu możesz zanocować u p. Teresy Bodo (wpisz w wyszukiwanie u góry strony Teresa Bodo), a wyskoczą Ci posty dotyczące tej miejscówki łącznie z numerem telefonu. Ja zatrzymuję się tam od kilku lat, cena 13 euro dorosły, dzieci bodajże do 6 lat 11 euro, posiłki we własnym zakresie.
Janusz Bajcer napisał(a): Też nocowałem często u Pani Teresy - ale zawsze po uprzedniej telefonicznej rezerwacji noclegów
Pozostaje jeszcze problem jezior Plitwickich. Może ktoś ma jakieś fajne spanie i poleci gościowi co jedzie do Chorwacji pierwszy raz.
Pozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi