Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odradzamy
Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam! Wybieram się 25.06 do Chorwacji z Kołobrzegu. Planuję pojechać przez Niemcy i Austrię (wciąż mam dylemat czy przez Monachium i Villach czy przez Graz). W każdym razie gdzieś w okolicy Graz lub Villach +- 100km. potrzebuję namiar na jakieś spanie dla dwóch dorosłych i 13 letniego dziecka ... Dzięki z góry za podpowiedzi
Jadę do Trogiru ... wiem, że są oddalone ....albo pojadę przez Monachium Salzburg i Villach ....albo Ratysbona, Pasawa i Graz ... (drogi są podobne, jeśli chodzi o długość i czas dojazdu .... Nie wiem jednak, która jest "szybsza" i bardziej "komfortowa" - to mój pierwszy wyjazd w tamte strony .... Jednak chyba wolałbym przez Graz ... Pozdrawiam
Trasa przez Salzburg i Villach to cudowne widoki w Alpach ( jak jest dobra pogoda ) I fajne tunele ( dodatkowo płatne ) Minus to możliwe korki koło Monachium i chyba większy ruch niż na trasie przez Salzburg
Trasa przez Graz to mniej malownicze okolice, płatne tunele też są
W Graz jest Oekotel, tani i dość miły
Jadąc przez Salzburg bym nocował w Słowenii, zaraz po przjechaniu tunelu Karawanken, np. w Kranjskiej Gorze
Witajcie.Poszukuję noclegu 09.07./10.07.w drodze powrotnej-chcieliśbysmy spać gdzieśw okolicach Siofok.Ma ktoś sprawdzone miejsce Szukałam przez ebooking ale nie było nic ciekawego w rozsadnej cenie
pola84. Jadąc tydzień temu spałem w Koroshegy . Jak Ci pasuję miejscowość to mamy tam polkę ,która wynajmuje kwatery . Czysto , tanio i mówi po naszemu Jak coś pisz . Pozdrawiam
Hej, szukam noclegu dla czterech osób w drodze powrotnej z Omiš w terminie 22.07-23.07, im taniej tym lepiej - tak na studencką kieszeń. Może ktoś coś słyszal? Austria Czechy?
studenci dziś nie tacy biedni jeśli masz dylemat Austria czy Czechy, to u naszych południowych sąsiadów znajdziesz taniej. wystarczy przeszukać ten wątek
Re: Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odrad
napisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2016 11:36
Nie zawsze jest taniej
Austria wcale nie musi być droga
I nie zawsze im taniej, tym jest lepiej
W tym wątku jest dużo wskazówek Co do Wiednia, to jak dostane PW. , to pomoge Trzeba trochę wykazać się inicjatywą i choć przeszukać wątek, a nie czekać na gotowce
Witajcie. Przejrzałam ostatnie kilkadziesiąt stron. Poszukuję informacji i opinii o noclegach - kampingach w Austrii. Jedziemy w połowie sierpnia do Biograd na Moru, chcemy się zatrzymać po drodze na nocleg pod namiotem. Możecie coś polecić? Dziękuję