darek1 napisał(a):Najleprzy półmetek na spanie to miejscowość Turanji tuż za Karlovacem. Zjeżdza się z autocesty w Karlovacu i jedzie na jeziora Plitvickie ze 3 km. Ceny od 10 euro do 12, 5 za osobę. Trzeba przejechac miejscowosc i czytac ogłoszenia o noclegach. Pozdrawiam.
darek1 napisał(a):To jakiś fotomontaż i próba zamachu stanu na moją skromną i nikomu nie wadzącą osobę. Znajdują się na forum jednostki antyspołeczne o bliżej nieskrystalizowanych poglądach ideowo-politycznych. Osoby te próbują za wszelką cenę mnie oczernić. Tak Kolego Nasrau jesteś ich idealnym bezwolnym narzędziem. Narzedzie mierne ale środowisku wywrotowemu wierne. Pozdrawiam. Niech kolega będzie bardziej czujny i nieufny.
kkk6969 napisał(a):Toranaga napisał(a):elamar napisał(a):My z powrotem nocowaliśmy w Svaty Jur k.Bratysławy= 4,5 euro od osoby, czysto i miło.Polecam.
Możesz podać namiary?
E tam - chyba chodzi o hotel eva - ogólnie brudno ale tanio
gaba_zabrze napisał(a):Poszukuje namiarów na nocleg ma Wegrzech w okolicach miejscowości Buk, gdzie są baseny termalne.
gaba_zabrze napisał(a):Witam!!
Z góry proszę o wyrozumiałość, jestem nowa:)
Poszukuje namiarów na nocleg ma Wegrzech w okolicach miejscowości Buk, gdzie są baseny termalne. Od razu piszę, ze w Pensjonacie Maraczi o ktrórym przeczytałam na forum nie ma już miejsc:) Pozdrawiam wszystkich.
barti75 napisał(a):Witam wszystkich pierwszy mój post na forum
barti75 napisał(a):... przenocować się w Graz w OEKOTEL ja w nim osobiście nie spałem bo do CRO to my pierwszy raz gonimy... byłbym wdzięczny o jakieś większe info z tego co się doczytałem nie przyjmują kart only cash bo jedni mówią że ok inni że jakieś lotnisko w pobliżu a jeszcze inni że jedne wielki syf ...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi