anulka78 napisał(a):Kor_nick, podpowiedz mi proszę jeszcze jak wygląda sprawa opłat za drogę A1 - nam nie zdarzyło się płacić i się teraz zastanawiam jaką my droga jechalismy skoro nie płacilismy, moze wcale nie A1
Wg mapy która wstawiłeś, kawałek za Łodzią wbijamy na A1 i lecimy nią do końca, gdzies jakis cennik znajdę?
Resztę czyli Czechy, Austria, Słowenia, Chorwacja już mam ogarniętą w kwestii opłat, jeszcze Polska mi zostala
anulka78 napisał(a):Bardzo Wam dziekuję ja nie prowadzę auta zatem moja wiedza na temat dróg pozostawia wiele do życzenia mąż na wyjeździe służbowym więc sama ogarniam temat trasy, w sumie to moje zadanie, zaplanować i potem robic za nawigację (nawigacje tez bierzemy ale jednak własna rozpiska to podstawa)
Teraz tylko znajdę kwaterę na 1 noc i mogę odetchnąc z ulgą, dzięki raz jeszcze!!
Bardzo Wam dziekuję ja nie prowadzę auta zatem moja wiedza na temat dróg pozostawia wiele do życzenia mąż na wyjeździe służbowym więc sama ogarniam temat trasy, w sumie to moje zadanie, zaplanować i potem robic za nawigację (nawigacje tez bierzemy ale jednak własna rozpiska to podstawa)
Teraz tylko znajdę kwaterę na 1 noc i mogę odetchnąc z ulgą, dzięki raz jeszcze!!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi