viltob08 napisał(a):( słychać w nocy, więc dla wrażliwców się nie nadaje )
Viola, co słychać w nocy?
jara napisał(a):viltob08 napisał(a):( słychać w nocy, więc dla wrażliwców się nie nadaje )
Viola, co słychać w nocy?
jara napisał(a):walp napisał(a):Szum, jara, tylko szum i nic więcej, ale zawsze można popuścić wodze fantazji.
Z autopsji piszę, nocowałem tam.
To mi pasi.
maluszek napisał(a):ale to tylko szum wody... nic więcej... chyba, że fantazja wielka u Ciebie....
jara napisał(a):maluszek napisał(a):ale to tylko szum wody... nic więcej... chyba, że fantazja wielka u Ciebie....
Na co dzień (co noc) takich atrakcji nie mam, chyba że w rurach, więc z chęcią, jak będzie okazja, skorzystam.
maluszek napisał(a):jara napisał(a):maluszek napisał(a):ale to tylko szum wody... nic więcej... chyba, że fantazja wielka u Ciebie....
Na co dzień (co noc) takich atrakcji nie mam, chyba że w rurach, więc z chęcią, jak będzie okazja, skorzystam.
jako substytut polecam płytę z szumem wody....
Tomasz61 napisał(a):Nocowałem w Rastoke w tym samym domu przez kolejne dwa lata, od trzech lat nocuję 1,5km dalej. Za sam szum rzeki pod oknami dopłata 5 euro. Za pierwszym razem to zachwycało, teraz wolę trochę dalej ale serdeczniejszych gospodarzy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi