ja mam numer telefonu do Pani Teresy jeśli ktoś chce mogę wysłać na PW, bo nie wiem czy tu można
ona kwateruje w swoim domu lub u córki, bardzo mili ludzie, fajne warunki, nocowaliśmy 2 lata temu, nie pamiętam ceny, ale niedużo
luqash napisał(a):walp napisał(a):luqash napisał(a):witam
proszę o namiary na (tanią i sparwdzona) kwaterę w Mikulovie lub okolicach
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Tania, czyli ile za osobę, bo nie wiem, czy wysyłać?
hej
myslałem o kwocie do 200 zł za 3 osoby ze sniadaniem
wyślij co masz, będę rozważal jeśli to przekracza moje załozenia
dzieki
natart napisał(a):ja mam numer telefonu do Pani Teresy jeśli ktoś chce mogę wysłać na PW, bo nie wiem czy tu można
ona kwateruje w swoim domu lub u córki, bardzo mili ludzie, fajne warunki, nocowaliśmy 2 lata temu, nie pamiętam ceny, ale niedużo
szalonaona77 napisał(a):my wybraliśmy polecany Radoboj 245, mam tylko pytanie czy tam niedaleko jest jakiś sklep co by się w świeże bulki z rana przed dalszą podróżą zaopatrzyć?
luqash napisał(a):witam
proszę o namiary na (tanią i sparwdzona) kwaterę w Mikulovie lub okolicach
mysza73 napisał(a):Ja w tym roku miałam w planach spacer po Ptuju i nocowałam tu: Turistična kmetija Lovrec,
ze spaceru nic nie wyszło, bo sobotnie mega korki mnie pokonały, ale miejscówka super, polecam .
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja w tym roku miałam w planach spacer po Ptuju i nocowałam tu: Turistična kmetija Lovrec,
ze spaceru nic nie wyszło, bo sobotnie mega korki mnie pokonały, ale miejscówka super, polecam .
Mysza, nocowałaś w pokoju czy apartamencie?
Na stronie piszą, że w apartamencie jest kuchnia, a może wy korzystaliście z ichniego jedzenia i ile to kosztowało?
mysza73 napisał(a):Nocowaliśmy w apartmanie, jest tam kuchnia, dobrze wyposażona .
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Nocowaliśmy w apartmanie, jest tam kuchnia, dobrze wyposażona .
A ile płaciliście za apartmana i czy było czysto, ręczniki, pościel?
A obiadokolację też można u nich zjeść?
szalonaona77 napisał(a):my wybraliśmy polecany Radoboj 245, mam tylko pytanie czy tam niedaleko jest jakiś sklep co by się w świeże bulki z rana przed dalszą podróżą zaopatrzyć?
mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Nocowaliśmy w apartmanie, jest tam kuchnia, dobrze wyposażona .
A ile płaciliście za apartmana i czy było czysto, ręczniki, pościel?
A obiadokolację też można u nich zjeść?
Za apartman i śniadanie zapłaciłam 60 euro, za 3 osoby.
Apartman dwupoziomowy, czysto , były ręczniki, pościel, dwie łazienki .
Jakąś kolacje też pewnie można zjeść, tylko może trzeba wcześniej zamówić, dopytaj.
darekvideo napisał(a):szalonaona77 napisał(a):my wybraliśmy polecany Radoboj 245, mam tylko pytanie czy tam niedaleko jest jakiś sklep co by się w świeże bulki z rana przed dalszą podróżą zaopatrzyć?
Do Pani Bożeny trochę trudno trafić i w trakcie poszukiwań koło kościoła na Trskim Vrhu przejechałem obok sklepu bardzo blisko od Radoboj 245.
https://www.google.pl/maps/@46.163843,1 ... 56!6m1!1e1
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi