matkapolka napisał(a):My planujemy drzemkę w samochodzie przy jakiejś stacji,i mam pytanie,czy na większych stacjach są prysznice?nigdy nie korzystaliśmy,to nie wiemy.
twboss napisał(a):Witam serdecznie jako że w tym roku postanowiłem trasę Rybnik Molunat zrobić sobie na 2 razy bez zbędnego zmęczenia mam prośbę o podanie jakiś namiarów na noclegi gdzieś za granicą Słoweńsko Chorwacką albo za tunelem Sveti Rok.
Pozdrawiam
Pinkman napisał(a):witam wszystkich
mam małe pytanie czy w austrii moge rozbic namiot na pare godzin ?? chodzi mi o przespanie sie w namiocie w drodze do Cro, czy jest to dozwolone w austrii?? zjechal bym z autostrady i rozbil namiot na pare godzin jesli to moliwe czy ktos cos wie na ten temat ??
CroAna napisał(a):twboss napisał(a):Witam serdecznie jako że w tym roku postanowiłem trasę Rybnik Molunat zrobić sobie na 2 razy bez zbędnego zmęczenia mam prośbę o podanie jakiś namiarów na noclegi gdzieś za granicą Słoweńsko Chorwacką albo za tunelem Sveti Rok.
Pozdrawiam
Tuż przed Hr polecam wspominany kilka stron wcześniej Topaz w Ptuju. Bardzo spoko!
Z niego właśnie pozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi