shrekus napisał(a):P.S. Qrde... jak się tu PW pisze?:(
Trzeba zasłużyć na ten przywilej
sis1981 napisał(a):Witam ,wybieram się 16 lipca do Chorwacji (Vodice) planujemy jedno nocowanie (Czechy?)czy może ktoś podpowiedzieć gdzie najlepiej zrobić postój, prosiłabym ew namiary na jakiś pokoik
korcjan napisał(a):Witam,
znowu ja Za Wasza namowa wybrałem nocleg w Rakovicy tylko co wybrac w drodze powrotnej ?
Przypominam trase Bielsko-Biala - Bol (wyspa Brac)
2 maluszków w samochodzie
des74 napisał(a):Czy ktoś może polecić nacleg dla 4 osób, mniej więcej na odcinku Karlovac-Gospic? Na razie znalazłem motel Albtros niedaleko Gospicia, hotel Klek, apartmani Jurasic i apartmani Dragic w Ostarije.
Lednice napisał(a):korcjan napisał(a):Witam,
znowu ja Za Wasza namowa wybrałem nocleg w Rakovicy tylko co wybrac w drodze powrotnej ?
Przypominam trase Bielsko-Biala - Bol (wyspa Brac)
2 maluszków w samochodzie
macias_14 napisał(a):Witam! Szukam sprawdzonego noclegu w Wiedniu. Chcę z dziećmi zwiedzić wesołe miasteczko i zależy mi na bezproblemowym dotarciu do niego, żeby zbytnio nie krążyć po mieście. Warto w ogóle zahaczyć o Prater z dziećmi 5 i 2
Marecki37 napisał(a):des74 napisał(a):Czy ktoś może polecić nacleg dla 4 osób, mniej więcej na odcinku Karlovac-Gospic? Na razie znalazłem motel Albtros niedaleko Gospicia, hotel Klek, apartmani Jurasic i apartmani Dragic w Ostarije.
Jeżeli nadal aktualne to masz w Karlovacu na wylocie na Plitwice przyjemne miejsce na nocleg :
....
Za 8 osób płaciliśmy 80 euro za noc.
Lednice napisał(a):Nocleg czy noclegi
Rozrzut kilometrowy jest dość spory
Nie słyszałem o wąwozie Vintage
Poza tym Plitwice moim zdaniem nie są w Słowenii
Uporządkujcie najpierw plan podróży
Najłatwiej znajdziecie na booking.com lub na innej tego typu firmie
W Słowenii, w sezonie trudno będzie znaleźć kwaterę prywatną na 1 dzień, jak już to ze słoną dopłatą
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi