Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odradzamy

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jackuc
Cromaniak
Re: Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odrad

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 11.03.2015 19:51

Ja polecam ,mieszkałem na ostatnim piętrze, czysto schludnie, śniadanie wystarczające, więcej mi nie potrzeba :-)
Myślałem aby się walnąć i kimnąć a nie że budynek jak klocek
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 11.03.2015 19:55

Ew jak dasz radę dalej pojechać to Restaurant Majolka przy samej granicy z cro
slawekkg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekkg » 11.03.2015 20:06

witam
Jacek chyba dalej nie da rady z dwójką dzieci o Graz slyszalem ale myslalem, ze moze cos jeszcze w okolicy. A ewentualnie od Salzburga w dół. Pozdrawiam
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 11.03.2015 20:11

Ja napisałem tylko o miejscach gdzie byłem. Zazwyczaj chcę dojechać najszybciej na miejsce bez zwiedzania itp :-)

Pozdrawiam
azymut38
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) azymut38 » 13.03.2015 00:06

Potrzebuję namiaru na hotel w Chorwacji, między Letenye a powiedzmy Karlovacem. Ostatnio nocowałem w Nagykanizsa ale chcę zrobić nieco dłuższą trasę. Macie coś sprawdzonego?
retro520
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) retro520 » 16.03.2015 22:24

azymut a możesz na maila zapodać gdzie nocowałeś (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) od kilku dni szukam czegoś w cenie przystępnej ale otrzymuję albo maile w stylu "nie rezerwujemy na jedną noc" albo "miejsc brak". Jeśli ktoś z Was nocował w Letenye lub Nagykanizsa to proszę o namiary
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 16.03.2015 22:50

Super miejsce na nocleg , trzy razy już tam nocowałem
..z hotelu dziesięć minut drogi piechotką do miasteczka w Austrii :wink:
https://www.booking.com/hotel/de/appart ... nth=2015-7
meblik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) meblik » 17.03.2015 07:50

slawekkg napisał(a):witam
Jacek chyba dalej nie da rady z dwójką dzieci o Graz slyszalem ale myslalem, ze moze cos jeszcze w okolicy. A ewentualnie od Salzburga w dół. Pozdrawiam

Jeżeli po niżej Salzburga to my śpimy https://www.booking.com/hotel/at/famili ... 2015-07-03. Za 6 osób płacimy 90 E. :lol:
Lis-Witalis
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lis-Witalis » 18.03.2015 11:10

retro520 napisał(a):azymut a możesz na maila zapodać gdzie nocowałeś (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) od kilku dni szukam czegoś w cenie przystępnej ale otrzymuję albo maile w stylu "nie rezerwujemy na jedną noc" albo "miejsc brak". Jeśli ktoś z Was nocował w Letenye lub Nagykanizsa to proszę o namiary

Witam.
Ja w tamtym roku nocowałem w Nagykanizsa Hotel Touring tu masz link : http://www.booking.com/hotel/hu/touring ... aid=356997
Ale powiem tak to hotel tylko do przespania się i tyle ale o to chodzi w czasie podróży.
Cena w tamtym roku płatność kartą to wielki plus wyszło jakieś około 130 zł za cztery osoby (mieliśmy dwa pokoje dwu osobowe). Drugi plus blisko autostrady. A teraz minusy. Łazienka bardzo malutka powiem szczerze że ledwo się tam mieściłem. Wyposażenie pokoju lata 70-80. Parking pod hotelem było mało miejsc obok jest blok mieszkalny a ten hotel wygląda też jak blok mieszkalny. Mieliśmy szczęście ponieważ wynajęliśmy ostatnie dwa pokoje po nas przyjechali też Polacy i już nie mieli gdzie nocować.
W tym roku chyba będę szukał czegoś innego tylko znowu wydawać nie wiadomo ile kasy aby się przespać jedną noc to chyba lepiej zaoszczędzić i resztę wydać w Chorwacji na lepsze przyjemności.
Pozdrawiam
Lis-Witalis
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lis-Witalis » 18.03.2015 11:17

A nocował ktoś tu : www.booking.com/hotel/hu/marika-pension.pl.html
Może ja w tym roku tutaj zrobię sobie przerwę na nocleg ?
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 19.03.2015 11:51

ja klepnąłem tutaj: http://herkulespanzio.hu/ chwalony na forum
jest na booking.com
gonzo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gonzo » 19.03.2015 21:51

Polecam tutaj http://www.booking.com/hotel/at/helenen ... nt.pl.html przy okazji można pozwiedzać ewentualnie udać się na termy http://www.goracezrodlo.pl/at20.php
madi-ad
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) madi-ad » 20.03.2015 08:09

Oek w Grazu jest spoko typowy jedno noclegowy hotel czysto,pokoje spore, łóżka wygodne obsługa też ok infrastruktura nie powala ale wyspać się można i rano ruszać do Cro. 8)
jaam1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaam1 » 20.03.2015 10:21

retro520 napisał(a):azymut a możesz na maila zapodać gdzie nocowałeś (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) od kilku dni szukam czegoś w cenie przystępnej ale otrzymuję albo maile w stylu "nie rezerwujemy na jedną noc" albo "miejsc brak". Jeśli ktoś z Was nocował w Letenye lub Nagykanizsa to proszę o namiary

Polecam bardzo przyjemny pensjonat w samym Letenye - nocowałem w 2013 i byłem zadowolony
Radics Penzion
zamawiałem przez booking.com
jirzi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jirzi » 24.03.2015 21:37

Można użyć noclegi w pokojach wyposażonych w rodzinnym domu w Chorwacji na około połowie drogi wzdłuż trasy Polska - Bośnia i Hercegowina - centralnej i południowej Adriatic, głównej przy drodze Virovitica - Banja Luka, 25 km od przejścia granicznego Gradiška nocleh9.webnode.cz/polski/
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odradzamy - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone