ikra napisał(a):Ale mi chodzi o nocleg tak jak napisalam z CRO do Pl za Budapesztem od strony Słowacji. Panią Bodo znam, to jest blisko granicy Wegiersko-Chorwackiej.
Prosze o pomoc, i dziekuje z gory.
Janusz Bajcer napisał(a):ikra napisał(a):Ale mi chodzi o nocleg tak jak napisalam z CRO do Pl za Budapesztem od strony Słowacji. Panią Bodo znam, to jest blisko granicy Wegiersko-Chorwackiej.
Prosze o pomoc, i dziekuje z gory.
A co przeszkadza zatrzymać się w drodze powrotnej u P. Teresy
Jeśli chcesz nocleg za Budapesztem - to może pytaj P.Renatę.
Tylko u niej w sezonie pewnie trzeba na kilka dni, no ale masz blisko dla dzieci baseny
pyton napisał(a):Dziękuję " te kiero i Bocianowi". Motele Almy, Aba i inne mam już zapisane w kajeciku.
Do " Bociana " : mógłbyś mi podesłać nocleg pod Osijekiem bo wydaje mi się, że w drodze powrotnej gdzieś w tych okolicach trzeba się będzie przespać.
ikra napisał(a):Ale mi chodzi o nocleg tak jak napisalam z CRO do Pl za Budapesztem od strony Słowacji.
Mihovvil napisał(a):
A Wy, gdzie robicie sobie dłuższy postój?
jak501 napisał(a):macvw napisał(a):Witam! Jeżeli ktoś z Was ma zamiar spać w Austrii, czy to jadąc do, czy z powrotem z CRO, szczególnie polecam ten pensjonat: nartywaustrii.eu/pensjonat W tym roku będziemy spać tam po raz 4! Śliczna alpejska wioska, 15km. od autostrady, przemili właściciele - Polacy, więc odpada problem z porozumieniem się, smaczne śniadania wliczone w cenę! Polecam i pozdrav
Oj o tym pensjonacie już tutaj było i zawsze pozytywne polecenia do skorzystania z noclegu w nim. Sam tam spałem i jest naprawdę ok, wyjątkowa atmosfera, właściciele niesamowicie mili. I również polecam to miejsce, jest niesamowicie urokliwe i miłe. Zapewne w tym roku tam się prześpimy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi