To był TEN
Hotel ibis Budapest Heroes Square
Pamiętam, że wjazd na malutki parking był dosyć wymagający...
No cóż Ibis rozmachem nie grzeszy to raczej prostota i funkcjonalność ...
fotka pokoju
macvw napisał(a):Witam! Jeżeli ktoś z Was ma zamiar spać w Austrii, czy to jadąc do, czy z powrotem z CRO, szczególnie polecam ten pensjonat: http://nartywaustrii.eu/pensjonat W tym roku będziemy spać tam po raz 4! Śliczna alpejska wioska, 15km. od autostrady, przemili właściciele - Polacy, więc odpada problem z porozumieniem się, smaczne śniadania wliczone w cenę! Polecam i pozdrav
Greg3136 napisał(a):Cześć, czy macie jakiś nocleg do polecenia w Wiedniu? po drodze chcemy jeszcze na jeden dzień coś zobaczyć w ramach odpoczynku do Cro.
pyton napisał(a):Witam. Chciałbym w tym roku pojechać w okolice Dubrownika przez BIH. Wyjeżdżam (z żoną) z pod Opola i mój max zasięg to Zenica. Czy Ktoś mógłby "polecić" mi jakiś nocleg tranzytowy pomiędzy Doboj a Zenica. Szukałem na Forum, stronach bośniackich ale "to nie to czego szukam". Moje "wymagania" to do 40 euro i czysty pokój. Pozdrowienia dla CROmaniaków.
Jeżeli wpis jest w niewłaściwym miejscu to proszę Moderatora o usunięcie i sugestię gdzie go umieścić.
pyton napisał(a):Witam. Chciałbym w tym roku pojechać w okolice Dubrownika przez BIH. Wyjeżdżam (z żoną) z pod Opola i mój max zasięg to Zenica. Czy Ktoś mógłby "polecić" mi jakiś nocleg tranzytowy pomiędzy Doboj a Zenica. Szukałem na Forum, stronach bośniackich ale "to nie to czego szukam". Moje "wymagania" to do 40 euro i czysty pokój. Pozdrowienia dla CROmaniaków.
Jeżeli wpis jest w niewłaściwym miejscu to proszę Moderatora o usunięcie i sugestię gdzie go umieścić.
ikra napisał(a):witam,
nocleg po drodzedo CRO juz ogarnelam, a moze polecilby ktos noceg z CRO do PL na Wegrzech, najlepiej za Budapesztem??
Nie chce w ciemno bo jade z malymi dziecmi. z gory dziekuje.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi