To ja napisał(a):Może ktoś odpowie dlaczego jakiś gostek zamknął jakże fascynujący temat "Barwinek-Svidnik gdzie kupić vinetkę ?".
Nie takie waprosy na odpowiedź tu czekają.
To ja napisał(a):Jak już zdecydowaliście się na otworzenie i prowadzenie forum to przyjmijcie wpisy ludzi jako dobro konieczne,
i następnie napisałem "Rozumiem, że temat dla ludzi podróżujących z południowo zachodniej części Polski nie było to interesujące, lecz dla innych tak i równie fascynujące jak np. pisanie przez kilka lat o rondzie pod Maliborem, czy gdzieś na Słowenii, czy temat powyżej, 7 lat o tym samym do znudzenia, przynajmniej dla tych co w drodze nie śpią." Zdanie które przytoczyłeś jest jedynie wyrwane z tekstu i bez niego ma całkowicie inne znaczenie.To ja napisał(a):Może ktoś odpowie dlaczego jakiś gostek zamknął jakże fascynujący temat "Barwinek-Svidnik gdzie kupić vinetkę ?".
eltori napisał(a):Witam
od kilku lat jeździmy do Cro. Do tej pory jeździliśmy przez Węgry. W tym roku zastanawiamy się nad trasą przez Czechy, Austrię, Slowenię. Jedziemy z Elbląga i szukamy noclegu w okolicach Jastrzębia Zdroju - tak żeby nie zjeżdżać za bardzo z trasy. Szukałam w internecie, ale w większości przypadków znajduję oferty na noclegi pracownicze, albo dość drogie hotele. My szukamy jakiegoś pensjonatu - najlepiej w jakiejś zieleni. Jedziemy z dzieciakami (w tym 2-letnie) i chodzi o to żeby można było i w miarę spokojnie i wygodnie się przespać i gdzieś trochę się przespacerować. Może macie coś sprawdzonego i godnego polecenia?
MłodyGSX-R napisał(a):Jedziemy we wrzesniu, rowniez planujemy nocleg w okolicy Jastrzebia, lecz od paru dni zastanawiam się czy nie poleciec jeszcze kilka godzin i zanocować w Czechach?!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi