Mirkok napisał(a):Witam.
A ja poszukuję namiary na tanie spanie (może być ze śniadaniem lub bez) w okolicy Plitvickich Jezior.
Będziemy podróżować w lipcu z kierunku Dubrownika i najlepiej jest chyba nocować od południa Plitvic, bo chcielibyśmy je nazajutrz zwiedzić. Potem powrót do kraju.
Spanie dla 9 osób (w tym 3 dzieci-po12lat).
skowalsk napisał(a):Dzień Dobry
Czy ktos zna jakis fajny gasthof za Grazem, a przed granicą ze Słowenią.
Nie musi byc zaraz przy drodze.
Pozdrawiam
Seweryn
k272 napisał(a):Witam wszystkich serdecznie!
Mam pytanie dotyczące powrotu do kraju. Wakacje spędzam w okolicach Zadaru. W drodze do Chorwacji nie przewidziałem noclegów w hotelu i to był błąd. Przemęczyłem się z rodziną na kilku postojach wzdłuż trasy i powiem szczerze - nie chciał bym więcej tak się męczyć.
Wracając do kraju jestem w stanie przejechać 8-9 godz. więc granica mojego zasięgu to koniec Austrii za Wiedniem lub początek Czech (Znojmo).
Czy ktoś z forumowiczów zechciał by mi podpowiedzieć jakiś nocleg w tych okolicach?
Niestety muszę zapytać, bo nie mam tu najlepszego internetu (karta tele2) i przeglądanie całego wątku zajęło by mi z miesiąc czasu
Andrzej3777 napisał(a):Witam mam pytanie czy ktos może polecic nocleg miedzy wiedniem a grazem najlepiej blisko autostrady nie koniecznie ze śniadaniem,z góry dziękuje.http://nartywaustrii.eu/pensjonat niestety ten pensjonat jest zajęty w tym terminie co jadę.
k272 napisał(a):
Wracając do kraju, jestem w stanie przejechać 8-9 godz. więc granica mojego zasięgu to koniec Austrii za Wiedniem lub początek Czech (Znojmo).
Czy ktoś z forumowiczów zechciał by mi podpowiedzieć jakiś nocleg w tych okolicach?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi